HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ

Medeniyet Vakfı İç Anadolu Bölgesi Hizmet İçi Eğitim Seminerleri 14-15 Mayıs tarihlerinde Ankara’da gerçekleşti. Muhammed Bilben’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Ekrem Afşar’ın açılış konuşması ile devam etti.

Programın birinci gününde; Beşir Eryarsoy “Öncelikler Fıkhı”, Fatih Pala “Tebliğde Yöntem”, Ethem Karabulut “İlim Anlayışımız”, Akın Altıntaş “Aile İçi İletişim” ve Halil İbrahim Gergin “Teslimiyet, Samimiyet, Sorumluluk” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Programın ikinci gününde; Ali Kaçar “Selefiliğin Dünü, Bugünü, Yarını” Ramzi Korkmaz ise “İslamda Kardeşlik” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.

Program’da sunum yapan hocalarımıza, katılım sağlayan ve emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederiz