YETİMLERE BAYRAM HEDİYESİ

Medeniyet Vakfı İskenderun şubesinden kardeşlerimiz, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da yetimleri giydirdi. "YETİMLERİ KUCAKLA" sloganı ile gerçekleştirilen yardımlarla yüzden fazla yetimin bayram sevincine katkı sağlandı. Medeniyet Vakfı İskenderun şube başkanı Abdullah Bayraktar gelecek yıllarda daha fazla yetime yardımcı olma gayretinde olduklarını ifade etti.

Peygamberimiz (sav) "Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye eden kimseyle ben, cennette şöyle (işaret ve orta parmağını göstererek) yan yana bulunacağız." buyurmaktadır. Rabbimizden, yardım faaliyetinde bulunan kardeşlerimizin Peygamberimizin verdiği bu müjdeye nail olmalarını niyaz ederiz.