KURBAN KESİM FAALİYETİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Vakfımızın kurban satış ve kesim organizasyonu bu yıl İstanbul’un Silivri ilçesine bağlı Bekirli Köyü’nde gerçekleşti.  Kurban Bayramının birinci günü başarılı ve sorunsuz bir kurban kesimi için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığı organizasyonda kesim işlemi usta kasaplar tarafından gerçekleştirildi ve hızlı bir şekilde hisseler pay edildi.

Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere burs ve barınak sağlamak amacıyla büyük ve küçük baş hayvan derileri vakıf gönüllülerimizce toplandı.

Vakfımız, ayrıca Al-Sarraa yardım kuruluşu ile birlikte gerçekleştirdiği organizasyonda Suriye'deki Filistinli mültecilere kurban eti dağıtımında bulundu.

Suriye'deki Filistinli mültecilere kurban eti dağıtımından görüntüler