• GELECEK TASAVVURU

İki kelime, iki kavram, “gelecek” ve “tasavvur”  Gelecek; 1. (Zaman olarak) içinde bulunulan andan sonraki; henüz yaşanmamış, ilerideki. 2. İleride olması, gerçekleşmesi beklenen. 3. is. Zamanın içinde bulunduğumuz andan sonraki bölümü; henüz...

LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN VAKFIMIZA ZİYARET

fsm ziyaret

Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri vakfımızı ziyaret ederek vakıf başkan yardımcımız Kâzım Sağlam ile görüştü. Sezai Karakoç'un Mehmet Akif kitabı üzerinden Mehmet Akif'in kişiliği ve gençliğe bıraktığı miras üzerine konuşuldu.

Öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Kâzım Sağlam ve Mehmet Güllüoğlu hocalarımız, Akif'in görmek istediği "Asım Nesli" olabilmek için namusunu çiğnetmeyecek güce ve söze sahip olmak gerektiğini belirtti.

fsm ziyaret 1

fsm ziyaret 2