• SURİYELİ MUHACİRLER VE MÜLTECİ POLİTİKALARI

Göçlerin sık ve çok olduğu coğrafya bazen çok esnek olur, yeni gelene kucak açar onun iyi taraflarını alır kendine mal eder, yeni gelenlerin yanlışlarını da düzeltme yoluna gider. Bu hal oturmuş topluluklar için mümkündür. Gelen göçmen sayısı...

LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN VAKFIMIZA ZİYARET

fsm ziyaret

Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri vakfımızı ziyaret ederek vakıf başkan yardımcımız Kâzım Sağlam ile görüştü. Sezai Karakoç'un Mehmet Akif kitabı üzerinden Mehmet Akif'in kişiliği ve gençliğe bıraktığı miras üzerine konuşuldu.

Öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Kâzım Sağlam ve Mehmet Güllüoğlu hocalarımız, Akif'in görmek istediği "Asım Nesli" olabilmek için namusunu çiğnetmeyecek güce ve söze sahip olmak gerektiğini belirtti.

fsm ziyaret 1

fsm ziyaret 2