• ORUCU BAYRAMA, BAYRAMI HAYATA KATALIM

Mübarek Ramazan-ı şerif bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını Allah’tan dilerim. Aziz kardeşlerim, değerli Müslümanlar! Bir Oruç ve Kur’an ayını geride bıraktık. Oruç tuttuk, namazlar kıldık, çokça Kur’an okuduk, zekât, sadaka ve...

SURİYE YARDIM BEKLİYOR

suriye yardim bekliyor 1

Suriyeli kardeşlerimiz bir taraftan bombalardan kurtulmak isterken diğer taraftan soğuk ve hastalıklarla mücadele ediyor, yaşam şartlarının zorlaştığı kamplarda kışın gelmesi ile mağduriyetler daha fazla artıyor.

Medeniyet Vakfı olarak İHH İnsani Yardım Vakfı ile beraber düzenlediğimiz “Suriye'de Çocuklar Yardım Bekliyor” kampanyasına bağışta bulunarak Suriye’de yaşam mücadelesi veren mağdur ve mazlum kardeşlerimize yardımcı olabilirsiniz. Bağışlarınızla, kardeşlerimizi dondurucu soğuklara karşı yalnız bırakmayalım.

Kışlık Ayakkabı: 40 lira

Mont: 45 Lira

Battaniye: 40 Lira

Yakacak: 50 Lira

Bağışlarınızı Adana Valiliğinin izni ile açılan hesap numarasına gönderebilirsiniz.

KUVEYT TÜRK İBAN NO: TR94 0020 5000 0956 2986 2000 03

Alıcı adı: ADANA İHH

Not: Açıklama kısmına "Medeniyet Suriye Yardımı" yazmayı unutmayınız.

Yardım kampanyamıza destek veren hayırsever kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizden hayırlarını kabul etmesini niyaz ederiz.

İrtibat Telefon: 0552 637 22 51

suriye yardim bekliyor 2