SİTELER KÜLTÜR MERKEZİNDE İFTAR

siteler iftar

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Siteler Kültür Merkezinin düzenlemiş olduğu toplu iftar programı 26 Mayıs Pazar günü Suriyeli kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadığı Önder mahallesinde gerçekleşti.

Medeniyet Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem Afşar’ın da misafir olduğu iftar programına ağırlıklı olarak Suriyeli mülteci kardeşlerimiz katılım gösterdi. İlginin yoğun olduğu programa üçyüzü aşkın kişi iştirak etti.

Program Ayhan Keskin kardeşimizin Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Yakup Çalık kardeşimizin Medeniyet Siteler Kültür Merkezinin çalışmaları hakkında verdiği kısa açıklamanın ardından akşam namazının eda edilmesi ile iftar programı sona erdi.

Programda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizin kendilerini hayırla mükafatlandırmalarını dileriz.

siteler iftar 1

siteler iftar 2