• NEDEN AİLE YILI?

Medeniyet Vakfı 2019 senesini “Aile Yılı” ilan etti.  Köklü ve kalıcı değişiklikler, insanın değişmesiyle olur. Bunu kavrayan herkes, her devlet, her medeniyet insana yatırım yapmıştır, yapmaktadır. İnsanın tek tek değişmesi, değiştirilmesi hem...

SİNCAN KÜLTÜR MERKEZİNDE İFTAR

sincan iftar

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Sincan Kültür Merkezinde 22 Mayıs Salı günü yaklaşık 300 mahalle sakininin katıldığı bir iftar programı tertip edildi. Sincan Kültür Merkezinin ilk iftarında Medeniyet Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem AFŞAR açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

İftarın ardından akşam namazı ve çay ikramıyla devam eden programda Araştırmacı Yazar Ömer Köşü “Ramazanı ve Sonrasını Nasıl Yaşamalıyız?” konulu kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetinden ardından cemaatle kılınan teravih namazı ile program sona erdi.

Organizasyonda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizin salih amellerini artırarak devam ettirmesini niyaz ederiz.

sincan 1

sincan 2