• YENİ MODERNLİĞE KARŞI YENİ NESİL İSLAMLAŞMAYI SAĞLAYACAK

Kendi çağını anlayan, onunla aynı dili konuşan, çağın imkânlarından istifade ederek İslam’ı çağın insanının anladığı şekilde sunabilen bir gençlik. Hem bu çağla iletişim kuracak, onu anlayacak hem de onun azgınlıklarıyla hesaplaşacak bir gençlik. İşte...

SİNCAN KÜLTÜR MERKEZİNDE İFTAR

sincan iftar

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Sincan Kültür Merkezinde 22 Mayıs Salı günü yaklaşık 300 mahalle sakininin katıldığı bir iftar programı tertip edildi. Sincan Kültür Merkezinin ilk iftarında Medeniyet Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem AFŞAR açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

İftarın ardından akşam namazı ve çay ikramıyla devam eden programda Araştırmacı Yazar Ömer Köşü “Ramazanı ve Sonrasını Nasıl Yaşamalıyız?” konulu kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetinden ardından cemaatle kılınan teravih namazı ile program sona erdi.

Organizasyonda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizin salih amellerini artırarak devam ettirmesini niyaz ederiz.

sincan 1

sincan 2