• NEDEN AİLE YILI?

Medeniyet Vakfı 2019 senesini “Aile Yılı” ilan etti.  Köklü ve kalıcı değişiklikler, insanın değişmesiyle olur. Bunu kavrayan herkes, her devlet, her medeniyet insana yatırım yapmıştır, yapmaktadır. İnsanın tek tek değişmesi, değiştirilmesi hem...

ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİMİZDEN MUKABELE

ortaogretim iftar

Medeniyet Vakfı Bağcılar Kültür Merkezi ortaöğretim öğrencilerinin Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği mukabele programı devam ediyor. Ramazan ayını ruhuna uygun bir şekilde idrak ve ihya etmek amacıyla ortaöğretim öğrencileri her gün saat 18.00-19.00 saatleri arasında bir araya gelerek,

hocalarının riyasetinde yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okuyor.

Yüce Rabbimizden kardeşlerimizin bu salih amelini kabul buyurmasını niyaz eder, Kur’an’ın ahlakı ile ahlaklanan Müslüman şahsiyetler olmasını temenni ederiz.

ortaogretim 1

ortaogretim 2