• ORUCU BAYRAMA, BAYRAMI HAYATA KATALIM

Mübarek Ramazan-ı şerif bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını Allah’tan dilerim. Aziz kardeşlerim, değerli Müslümanlar! Bir Oruç ve Kur’an ayını geride bıraktık. Oruç tuttuk, namazlar kıldık, çokça Kur’an okuduk, zekât, sadaka ve...

ONLAR BİZİM EVSİZ KOMŞULARIMIZ

onlar bizim evsiz komşularımız 1

Soğuk kış günlerinde sokakta yaşam mücadelesi vermek zorunda kalan evsiz komşularımıza yardımlarınızı ulaştırıyoruz. Yapacağınız bağışlarla ihtiyaç sahiplerine sıcak çorbanın yanı sıra battaniye, ayakkabı, çamaşır, atkı-bere-eldiven türünden yardımları teslim ediyoruz.

22 Ocak 2022 tarihine kadar Medeniyet İlim Kültür Eğitim ve Dayanışma Vakfı İstanbul Şubesi - Türkiye Finans hesabına “BAĞIŞ” açıklama notu ile yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.

Yardım kampanyamıza destek veren hayırsever kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizden hayırlarını kabul etmesini niyaz ederiz.

Iban No: TR980020600004030226360001

onlar bizim evsiz komşularımız 2