• HANİ KAMPLAŞMA OLMAYACAKTI!

Bilim-din ilişkisi her zaman farklı yorumlanmıştır. Bilimin alanı ile dinin alanı nerede başlar nerede biter veya din ile bilim yekdiğerine zıt mıdır? Deneysel ve teknik bilimlerde, ölçülemeyen şeylere çok itibar edilmez. Doğa bilimciler,...

NESLİ KORUMA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

nesli koruma mücadelesi

Geçtiğimiz hafta Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşverdiği Cuma hutbesinde aile yapısını ve toplumu ifsat etmek için çalışan gruplardan bahsederek İslam’ın bu konudaki yaklaşımını dile getirmiştir. Ancak uzun zamandır ülkemizde sistematik bir şekilde Müslümanların inançlarını hedef alan,

toplumu ifsat etme yönünde çalışma yapan gruplar bu açıklamaya karşılık Sayın Ali Erbaş’ı hedeflerine koyarak “nefret söylemi”nde bulunduğu gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardır.

Sayın Diyanet İşleri Başkanı fikrini ifade etmenin ötesinde Kur’an’ın hükmünü dile getirdiği için hedef alınmıştır. Eşcinsellik gibi bir sapkınlığı meşrulaştırmak ve yaygınlaştırmak isteyenler esasında dinimiz ve onun hükümlerinden rahatsızlık duymaktadır. Ankara Barosu’nun eşcinselliğe destek niteliğindeki açıklamasının her satırında dinimize olan kini ve nefreti müşahede etmek mümkündür.

“Lut dedi ki: Doğrusu ben sizin bu yaptıklarınızdan tiksinmekteyim” ayetine inanan Müslümanlar olarak ülkemizde bu türden sapkınlıkların yaygınlaştırılmasına karşı olduğumuzu, nesli koruma mücadelemizi sürdüreceğimizi ve bu vesileyle Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın açıkladığı görüşlerinde yalnız olmadığını ifade ediyoruz.

Birileri istemese de Müslümanca yaşamamızı sürdüreceğimizi beyan ediyoruz.

Ankara ve İzmir Barolarının İslam’a ve Müslümanlara karşı bu kin dolu açıklamalarını şiddetle kınıyoruz.

Medeniyet Vakfı

ilka kiz akademisi