• GELECEK TASAVVURU

İki kelime, iki kavram, “gelecek” ve “tasavvur”  Gelecek; 1. (Zaman olarak) içinde bulunulan andan sonraki; henüz yaşanmamış, ilerideki. 2. İleride olması, gerçekleşmesi beklenen. 3. is. Zamanın içinde bulunduğumuz andan sonraki bölümü; henüz...

MÜSLÜMANIN HAYATTAKİ ROLÜ

muslumanin hayattaki rolu

Medeniyet Vakfı İlim Kültür Eğitim ve Dayanışma Vakfı Adana Şubesi İlmi Seminer Programları Kapsamında düzenlenen, Mütercim Alim M. Beşir Eryarsoy'un konuşmacılığını yaptığı "Müslümanın Hayattaki Rolü" konulu konferans 11 Ocak 2019'da Saat: 20.00'de Hanedan Sarayı Davet Salonunda gerçekleşti.

Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim ve meali ile başlayan programa Grup Medeniyet ezgileri ile renk kattı. Değerli İlim adamı M. Beşir Eryarsoy hocamız, konuyu 3 ana başlıkta toplayarak müslümanların hayatın her alanında uzmanlaşması gerekliliğinin farziyetinden bahsetti.

Değerli hocamız Sayın M. Beşir Eryarsoy'a ve konferansımıza teşrif eden kardeşlerimize teşekkür ederiz.

muslumanin hayattaki rolu 1

muslumanin hayattaki rolu 2