• ÇOCUK EĞİTİMİNDE İSLAMİ AİLE MODELİ

Modern(!) zamanlardayız. İnatla vahye ve ilâhî değerlere sırt çeviren modern zamanlar. Seküler ve laik değerlerin(!) fütursuzca körpecik dimağlara empoze edildiği, ahlâk ve insanlıktan uzak, çıkarcı, egoist ve postmodern zalimler üreten bir çağda...

İSTANBUL ŞUBEMİZDEN RAMAZAN İFTARI

genel iftar 0

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan iftarı 2 Haziran cumartesi günü Vatan Düğün Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. İstanbul’un çeşitli semtlerinden bir araya gelen vakıf gönüllüleri Muratpaşa Camii’nde cemaatle kılınan akşam namazının ardından iftarın gerçekleşeceği mekâna geçti.

İftarın ardından emekli imam-hatip Rüştü İzgöer’in Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleşti. Daha sonra Medeniyet Vakfı’nın değerli hocalarından Ömer Küçükağa, ümmet ve ümmet coğrafyasını konu alan kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Ömer Küçükağa Hoca’nın sohbetinin ardından Afrikalı kardeşimizin yapmış olduğu dua ile program sona erdi.

Ramazan ayının bereketinin ve paylaşma sevincinin en fazla yaşandığı bu güzel toplu iftara destek olanlara teşekkür eder, Rabbimizden hayırlarını kabul buyurmasını niyaz ederiz.

genel iftar 1

genel iftar 2