• YENİ MODERNLİĞE KARŞI YENİ NESİL İSLAMLAŞMAYI SAĞLAYACAK

Kendi çağını anlayan, onunla aynı dili konuşan, çağın imkânlarından istifade ederek İslam’ı çağın insanının anladığı şekilde sunabilen bir gençlik. Hem bu çağla iletişim kuracak, onu anlayacak hem de onun azgınlıklarıyla hesaplaşacak bir gençlik. İşte...

MEDENİYET VAKFI İSTANBUL ŞUBESİ 2018 İFTARI

genel iftar 0

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan iftarı 2 Haziran cumartesi günü Vatan Düğün Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. İstanbul’un çeşitli semtlerinden bir araya gelen vakıf gönüllüleri Muratpaşa Camii’nde cemaatle kılınan akşam namazının ardından iftarın gerçekleşeceği mekâna geçti.

İftarın ardından emekli imam-hatip Rüştü İzgöer’in Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleşti. Daha sonra Medeniyet Vakfı’nın değerli hocalarından Ömer Küçükağa, ümmet ve ümmet coğrafyasını konu alan kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Ömer Küçükağa Hoca’nın sohbetinin ardından Afrikalı kardeşimizin yapmış olduğu dua ile program sona erdi.

Ramazan ayının bereketinin ve paylaşma sevincinin en fazla yaşandığı bu güzel toplu iftara destek olanlara teşekkür eder, Rabbimizden hayırlarını kabul buyurmasını niyaz ederiz.

genel iftar 1

genel iftar 2