• NEDEN AİLE YILI?

Medeniyet Vakfı 2019 senesini “Aile Yılı” ilan etti.  Köklü ve kalıcı değişiklikler, insanın değişmesiyle olur. Bunu kavrayan herkes, her devlet, her medeniyet insana yatırım yapmıştır, yapmaktadır. İnsanın tek tek değişmesi, değiştirilmesi hem...

ANKARA ŞUBEMİZDEN GELENEKSEL PİKNİK

ankara piknik 2018

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi'nin her yıl düzenlediği ve artık bir gelenek haline gelen pikniği 9 Eylül 2018 Pazar günü Ankara Gerede’de gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen piknik sabah kahvaltısıyla başladı. Kısa bir hoşgeldiniz ve sunuş konuşmasının ardından spor etkinlikleriyle program devam etti.

Öğle namazının eda edilmesinden sonra kısa bir program yapıldı. Programda konuşan Araştırmacı Yazar Ali Kaçar Hoca günümüz Müslümanlarının neden inandıklarını pratize edemedikleri ve İslam coğrafyasındaki katliamlar konusunda neden yeterli duyarlılık gösteremedikleri hususları üzerinde durdu.

Çeşitli etkinliklere ve rekabete sahne olan programda dereceye giren kimselere çeşitli hediyeler takdim edildi. Şehrin yoğunluğundan ve gürültüsünden bir an olsun kurtulan katılımcılar doğada yürüyüş yaparak ve dinlenerek hoşça vakit geçirdi.

Davetimize icabet ederek programımıza renk katan kardeşlerimize teşekkür ediyor, programda emeği geçen tüm kardeşlerimizi Rabbimizin hayırla mükafatlandırmasını niyaz ediyoruz.

medeniyet bulten logo