• ÇOCUK EĞİTİMİNDE İSLAMİ AİLE MODELİ

Modern(!) zamanlardayız. İnatla vahye ve ilâhî değerlere sırt çeviren modern zamanlar. Seküler ve laik değerlerin(!) fütursuzca körpecik dimağlara empoze edildiği, ahlâk ve insanlıktan uzak, çıkarcı, egoist ve postmodern zalimler üreten bir çağda...

ANKARA ŞUBEMİZDEN GELENEKSEL PİKNİK

ankara piknik 2018

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi'nin her yıl düzenlediği ve artık bir gelenek haline gelen pikniği 9 Eylül 2018 Pazar günü Ankara Gerede’de gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen piknik sabah kahvaltısıyla başladı. Kısa bir hoşgeldiniz ve sunuş konuşmasının ardından spor etkinlikleriyle program devam etti.

Öğle namazının eda edilmesinden sonra kısa bir program yapıldı. Programda konuşan Araştırmacı Yazar Ali Kaçar Hoca günümüz Müslümanlarının neden inandıklarını pratize edemedikleri ve İslam coğrafyasındaki katliamlar konusunda neden yeterli duyarlılık gösteremedikleri hususları üzerinde durdu.

Çeşitli etkinliklere ve rekabete sahne olan programda dereceye giren kimselere çeşitli hediyeler takdim edildi. Şehrin yoğunluğundan ve gürültüsünden bir an olsun kurtulan katılımcılar doğada yürüyüş yaparak ve dinlenerek hoşça vakit geçirdi.

Davetimize icabet ederek programımıza renk katan kardeşlerimize teşekkür ediyor, programda emeği geçen tüm kardeşlerimizi Rabbimizin hayırla mükafatlandırmasını niyaz ediyoruz.