• ATALETİMİZİN SEBEPLERİ

Atalet ile âtıl olmak kelimesi aynı kökten gelmekte ve kısaca çalışmamak, hiçbir şey yapmamak, tatil yapmak anlamını taşımaktadır.Atalet bir manada doğru ve sağlıklı bir dinamizmin zıddıdır. Atalet,kişinin yapması gereken bir işi yapma imkânı...

ADANA ŞUBEMİZDE YAZ OKULU

medeniyet vakfi adana yazokulu

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi Fevzipaşa Kültür Merkezi’nde yaz okulu tüm hızıyla devam ediyor. Genç neslimizi kötü alışkanlıkların ve ahlaksızlığın yayıldığı ortamlardan uzak tutarak, İslam’ın ahlak ve edebine uygun eğitilmelerine ve sosyalleşmelerine katkı sunmayı amaçlayan vakfımız

bu gaye doğrultusunda yaz okulu faaliyeti gerçekleştirmektedir. Medeniyet Vakfı Adana Şubesi’nin her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlediği yaz okulunda ortaöğretim yaşındaki çocuklarımıza Elif-ba, Kur’an-ı Kerim, akaid, ayet ve hadis meali, Esma-ül Hüsna ezberi, Peygamberler Tarihi dersleri veriliyor. Tüm bu derslerin yanında ödüllü yarışmalar ve sosyal etkinliklerle çocuklarımız İslam kardeşliğini ve İslam dinini tanımanın mutluluğunu yaşıyorlar.

İkisi asıl toplam beş eğitmenin gözetiminde gerçekleşen yaz okulu eğitimi, hafta içi her gün Fevzipaşa Kültür Merkezimiz’de devam etmektedir.

adana yaz okulu 2018 1

adana yaz okulu 2018 2