• YENİ MODERNLİĞE KARŞI YENİ NESİL İSLAMLAŞMAYI SAĞLAYACAK

Kendi çağını anlayan, onunla aynı dili konuşan, çağın imkânlarından istifade ederek İslam’ı çağın insanının anladığı şekilde sunabilen bir gençlik. Hem bu çağla iletişim kuracak, onu anlayacak hem de onun azgınlıklarıyla hesaplaşacak bir gençlik. İşte...

MEDENİYET VAKFI ADANA ŞUBESİNİN ORGANİZE ETTİĞİ İFTAR GERÇEKLEŞTİ

adana iftar 2018

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi 26 Mayıs Cumartesi günü Hanedan Sarayında Ramazan iftarı verdi. Çok sayıda vakıf gönüllüsü ve semt sakininin katıldığı iftarın ardından Kuranı-kerim tilaveti, sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

İftar sonrası gerçekleştirilen programda Medeniyet Vakfı Genel Başkanı Ali Kaçar ve Musa Özdemir Hoca katılımcılara hitap ederek Ramazan ayının bereketinden faydalanılması temennisinde bulundu.

Organizasyonda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizin salih amellerini artırarak devam ettirmesini niyaz ederiz.

adana iftar 2018 1

adana iftar 2018 2