• TEFRİKAYA SEBEP OLMAK DÜŞMANA DESTEK OLMAKTIR

Aramızdaki her ayrılık, her bölünme, gücümüzü zayıflatan her çekişme, düşmana verilen üstü örtülü bir destektir. Başta toplulukları peşinden sürükleyen veya sözü dinlenenler -parti, cemaat, tarikat ve kanaat önderleri- olmak üzere bilerek veya...

ADANA ŞUBEMİZDEN RAMAZAN İFTARI

adana iftar 2018

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi 26 Mayıs Cumartesi günü Hanedan Sarayında Ramazan iftarı verdi. Çok sayıda vakıf gönüllüsü ve semt sakininin katıldığı iftarın ardından Kuranı-kerim tilaveti, sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

İftar sonrası gerçekleştirilen programda Medeniyet Vakfı Genel Başkanı Ali Kaçar ve Musa Özdemir Hoca katılımcılara hitap ederek Ramazan ayının bereketinden faydalanılması temennisinde bulundu.

Organizasyonda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizin salih amellerini artırarak devam ettirmesini niyaz ederiz.

adana iftar 2018 1

adana iftar 2018 2