• ATALETİMİZİN SEBEPLERİ

Atalet ile âtıl olmak kelimesi aynı kökten gelmekte ve kısaca çalışmamak, hiçbir şey yapmamak, tatil yapmak anlamını taşımaktadır.Atalet bir manada doğru ve sağlıklı bir dinamizmin zıddıdır. Atalet,kişinin yapması gereken bir işi yapma imkânı...

ADANA ŞUBEMİZDEN RAMAZAN İFTARI

adana iftar 2018

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi 26 Mayıs Cumartesi günü Hanedan Sarayında Ramazan iftarı verdi. Çok sayıda vakıf gönüllüsü ve semt sakininin katıldığı iftarın ardından Kuranı-kerim tilaveti, sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

İftar sonrası gerçekleştirilen programda Medeniyet Vakfı Genel Başkanı Ali Kaçar ve Musa Özdemir Hoca katılımcılara hitap ederek Ramazan ayının bereketinden faydalanılması temennisinde bulundu.

Organizasyonda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizin salih amellerini artırarak devam ettirmesini niyaz ederiz.

adana iftar 2018 1

adana iftar 2018 2