• İZMİR DEPREMİ

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizi'nde 30 Ekim Cuma günü saat 14.51'de AFAD'a göre, 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddetini Kandilli rasathanesi 6,9, ABD vb. ülkeler 7 büyüklüğünde olduğunu açıkladılar. İlk önce...

MEDENİYET VAKFI 2019 YILI FAALİYET BÜLTENİ

medeniyet vakfi 2019 faaliyet bulteni

2019 yılında Vakfımız, İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep, Hatay, Adıyaman başta olmak üzere şubelerimizin ve temsilciliklerimizin bulunduğu bir çok şehirde eğitim, davet, yardım faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikleri içeren birçok faaliyet gerçekleştirdi.

Vakfımızın 2019 yılı faaliyetlerinden oluşan faaliyet bültenimizi indirerek inceleyebilirsiniz. Faaliyetlerimizden daha fazla bilgi sahibi olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir, bağışlarınızla çalışmalarımıza maddi destekte bulunabilirsiniz.

medeniyet vakfi 2019 faaliyet bulteni 2

tefsir dersi 2020