• NEDEN AİLE YILI?

Medeniyet Vakfı 2019 senesini “Aile Yılı” ilan etti.  Köklü ve kalıcı değişiklikler, insanın değişmesiyle olur. Bunu kavrayan herkes, her devlet, her medeniyet insana yatırım yapmıştır, yapmaktadır. İnsanın tek tek değişmesi, değiştirilmesi hem...

HİZMETİÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ YAYINDA

istanbul hizmetici 2018

Vakfımızın Genel Merkezinde Marmara Bölgesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri 15 Nisan'da gerçekleşmişti. Rüştü İzgöer Hoca'nın açılış konuşmasıyla başlayan ve üç oturumda gerçekleşen seminerlerde Mehmet Beşir Eryarsoy Hocamız "Ataletimizin Sebepleri",

Kâzım Sağlam Hocamız "Cemaat Olmanın Gereği" ve Ömer Küçükağa Hocamız "İhtilaf Adabı" başlıklı sunumlar da bulundu. Hocalarımızın değerli sunumlarından istifade edebilmeniz amacıyla sizlerle paylaşıyoruz.