• İNSAN KENDİ ÖZÜNE BAKABİLİR Mİ?

Uzun bir aradan sonra tekrar huzurunuzdayım. Geçirmekte olduğumu bir rahatsızlık nedeniyle yazıya ara vermiştim. Bundan böyle yazı tarzımı belki konu seçimini değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım becerebilir miyim? Dualarınızı bekliyorum.

İLMİHAL YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANDI

ilmihal sonuclari

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinin 13 Nisanda düzenlediği İlmihal yarışmasının sonuçları açıklanmıştır. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 24 Mayıs 2019 Cuma günü Vakfımızın Ankara Şubesinde yapılacak iftar programında takdim edilecektir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını yüce Allah’tan dileriz.

Ayrıca yarışmaya katılım gösteren öğrencilerimize, onların hazırlanmasında emeği geçen ailelerine ve hocalarına teşekkür ederiz.

ilmihal yarışması