• ORUCU BAYRAMA, BAYRAMI HAYATA KATALIM

Mübarek Ramazan-ı şerif bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını Allah’tan dilerim. Aziz kardeşlerim, değerli Müslümanlar! Bir Oruç ve Kur’an ayını geride bıraktık. Oruç tuttuk, namazlar kıldık, çokça Kur’an okuduk, zekât, sadaka ve...

BAYRAMLAŞMA PROGRAMIMIZ GERÇEKLEŞTİ

bayramlasma 2022 istanbul 0

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesinin bayramlaşma programı, bayramın ikinci günü Medeniyet Vakfı'nın Fatihteki genel merkezinde gerçekleşti.

Bayramlaşmaya şehir içinden ve şehir dışından gelen gönüldaşlarımız bayram coşkusunu beraber yaşadılar.

Bayramlaşma programında vakfımızın başkanı Kâzım Sağlam Hocamız kısa bir konuşma gerçekleştirdi, bayram tebriğinde bulundu. Gönüldaşlarımız arasındaki karşılıklı bayramlaşmanın ardından ikramlar tadıldı, muhabbetler edildi.

bayramlasma 2022 istanbul 1

bayramlasma 2022 istanbul 2