• NEDEN AİLE YILI?

Medeniyet Vakfı 2019 senesini “Aile Yılı” ilan etti.  Köklü ve kalıcı değişiklikler, insanın değişmesiyle olur. Bunu kavrayan herkes, her devlet, her medeniyet insana yatırım yapmıştır, yapmaktadır. İnsanın tek tek değişmesi, değiştirilmesi hem...

BAĞCILAR KÜLTÜR MERKEZİNDE İFTAR

bagcilar iftar

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi Bağcılar Kültür Merkezi'nde semt sakinleri ve vakıf gönüllüleri ile beraber Ramazan iftarı gerçekleştirildi. Her Ramazan ayında Cuma günleri geleneksel olarak gerçekleştirilen iftarlar bu Ramazan da devam etti.

Açılan oruçların ardından cemaatle akşam namazı kılınarak, Ramazan ayının atmosferine uygun olarak sohbet ve hasbihaller gerçekleştirildi. Böylece Ramazan ayının bereketine ve huzuruna toplu iftarlarla beraber erişmek imkanına sahip olduk.

Ramazan iftarlarımızı her yıl geleneksel olarak sürdürülmesine maddi olarak katkı sunan değerli gönüllerimize ve iftarlarda bizi yalnız bırakmayıp davetimize icabet eden semt sakini ve vakıf gönüllüsü kardeşlerimize teşekkür eder, Rabbimizden kendilerini hayırla mükafatlandırmalarını niyaz ederiz.

bkm iftar 1

bkm iftar 2