• TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİ İLE İLGİLENMENİN GEREKLİLİĞİ-1

Türkiye dünyanın bir parçası olması dolayısıyla onu dünyadan ve dünya gündeminden koparamayız. Sunumumda* Türkiye ve dünya gündemini ele alırken yöntem olarak tümevarım değil, tümdengelim metodunu kullanacağım. Bu yöntemi kullanırken öncelikle ve ister...

ANKARA ŞUBEMİZİN PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİ

medeniyet ankara piknik

Medeniyet Vakfı Ankara Şubemizin Geleneksel Pikniği 7 Temmuz pazar günü büyük bir katılımla gerçekleşti. Pikniğe Medeniyet Vakfı Başkanı Ömer Küçükağa Hocamız, İstanbul başta olmak üzere diğer şubelerimizden vakıf gönüllüsü kardeşlerimiz katıldı.

Gençler ve yetişkinlerin katılımıyla eğlenceli çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Öğle yemeği ve cemaatle kılınan namazların ardından pikniğimiz sona erdi.

Rabbimiz’in rahmetiyle tamamladığımız bir yılın ardından, yeni bir çalışma yılına daha iyi hazırlanabilmek ve bize nasip ettiği kardeşlik hukukumuzu kuvvetlendirmek için gerçekleştirdiğimiz yaz etkinliğimize katılan tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunarız.

medeniyet ankara piknik 1

medeniyet ankara piknik 2