• HANİ KAMPLAŞMA OLMAYACAKTI!

Bilim-din ilişkisi her zaman farklı yorumlanmıştır. Bilimin alanı ile dinin alanı nerede başlar nerede biter veya din ile bilim yekdiğerine zıt mıdır? Deneysel ve teknik bilimlerde, ölçülemeyen şeylere çok itibar edilmez. Doğa bilimciler,...

ANKARA ŞUBEMİZİN PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİ

medeniyet ankara piknik

Medeniyet Vakfı Ankara Şubemizin Geleneksel Pikniği 7 Temmuz pazar günü büyük bir katılımla gerçekleşti. Pikniğe Medeniyet Vakfı Başkanı Ömer Küçükağa Hocamız, İstanbul başta olmak üzere diğer şubelerimizden vakıf gönüllüsü kardeşlerimiz katıldı.

Gençler ve yetişkinlerin katılımıyla eğlenceli çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Öğle yemeği ve cemaatle kılınan namazların ardından pikniğimiz sona erdi.

Rabbimiz’in rahmetiyle tamamladığımız bir yılın ardından, yeni bir çalışma yılına daha iyi hazırlanabilmek ve bize nasip ettiği kardeşlik hukukumuzu kuvvetlendirmek için gerçekleştirdiğimiz yaz etkinliğimize katılan tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunarız.

medeniyet ankara piknik 1

medeniyet ankara piknik 2