• NEDEN AİLE YILI?

Medeniyet Vakfı 2019 senesini “Aile Yılı” ilan etti.  Köklü ve kalıcı değişiklikler, insanın değişmesiyle olur. Bunu kavrayan herkes, her devlet, her medeniyet insana yatırım yapmıştır, yapmaktadır. İnsanın tek tek değişmesi, değiştirilmesi hem...

ANKARA ŞUBEMİZDE BAYRAMLAŞMA

ankara subemizde bayramlasma

Kurban Bayramının 3. günü olan 23 Ağustos Perşembe günü Medeniyet Vakfının Ankara Şubesinde bayramlaşma gerçekleştirildi. Ailelerin de katıldığı bayramlaşmada Ankara Şube Başkanı Ekrem Afşar’ın bayramların önemiyle ilgili selamlama konuşmasından sonra Ahmet İmamoğlu Hocamız Kuranı Kerim okudu.

Daha sonra Mehmet İmamoğlu Hocamız Teşrık Tekbirinin anlamı ve bize nasıl ulaştığı ile ilgili konuşmasının ardından dua yaparak konuşmasını nihayete erdirdi.

Daha sonra program bayramlaşma ile son buldu.

ankara kurban bayramlasma 1

ankara kurban bayramlasma 2