• İNSAN KENDİ ÖZÜNE BAKABİLİR Mİ?

Uzun bir aradan sonra tekrar huzurunuzdayım. Geçirmekte olduğumu bir rahatsızlık nedeniyle yazıya ara vermiştim. Bundan böyle yazı tarzımı belki konu seçimini değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım becerebilir miyim? Dualarınızı bekliyorum.

ANKARA MEDENİYET VAKFI YAZ OKULU

medeniyet yaz okulu 2019

"Sizin en hayırlınız, Kur'an-ı Kerim'i öğrenen ve öğreteninizdir." (Hadis-i Şerif)

En yüce hayat, yaratılış gayemize uygun yaşanan hayattır. En temiz insan da Müslümanca yaşayan kişidir.

Genç nesilleri Allah'ın dinine göre eğitmek, onları Kur'an ahlakına göre şekillendirmek, Peygamber sevgisiyle donatmak için çalışmalar yapan Vakfımız, bu yıl da çocuklarımızı hem eğitmek hem eğlendirmek için yaz okulu programı düzenlemiştir. Medeniyet Vakfı Ankara Şubemize bağlı Hasköy Kültür Merkezi'nde 13-18 yaş arası erkek öğrenciler için 17 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında bu amaçla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Kur'an öğrenimi, siyer dersleri, ilmihal, anne-baba ve kardeş hakları, görgü kuraları, sofra adabı gibi dersler ile futbol, havuz, piknik, geziler gibi çok çeşitli aktivitelerin yer aldığı yaz okulu programımız vakfımıza bağlı kültür merkezlerinde icra edilecektir.

Sınırlı kontenjan için lütfen acele edin.

medeniyet ankara yaz okulu 2019

medeniyet bulten logo