• KİRLENMEK - KİRLETMEK

Kir, kirlenmek, kirletmek kavramları ilk bakışta çok açık ve sarih bir kelime veya kavram. Buna biraz daha yakından ve farklı bir yerden bakma gereğine kaniyim. Kir; vücudun veya nesnelerin üzerinde oluşan pislik. Utanılacak hal. Pis- pislik ise;...

MEZUNLAR BULUŞMASI 2023

mezunlar buluşması 2023   1

24-27 Temmuz 2023 tarihlerinde Afyon Bolvadin Termal Tesisleri’nde Vakfımızın "Öğretmenler ve Mezunlar Buluşması" gerçekleştirildi. Türkiye'nin farklı illerinden katılımın sağlandığı program Salih Uçarmak’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sağlık sebepleri dolayısıyla katılım sağlayamayan Vakıf Başkanımız Kâzım Sağlam Hocamız gönderdiği yazılı mesajla programı tertip edenlere ve katılımcılara teşekkür ederek programın verimli ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

İsa Arı Hocamızın açılış konuşması ile başlayan programın birinci gününde Bekir Sağlam Hocamız “Peygamber İkliminden İncelikler”, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Mücahit Gültekin Hocamız “Algı Yönetimi ve Manipülasyon” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi. Programın ikinci gününde ise İbrahim Hakkı Toprak Hocamız “Peygamberimizin Gençlerle Diyaloğu”, Ömer Küçükağa Hocamız “İslam Dünyasının Muhtemel Geleceği” konusunda sunumda bulundu.

Ailece katılımın sağlandığı programda çocuklar ve gençler için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programda emeği geçen hocalarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarının bereketlenmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz.

mezunlar buluşması 2023   2 isa arı

mezunlar buluşması 2023   3 bekir sağlam