• KİRLENMEK - KİRLETMEK

Kir, kirlenmek, kirletmek kavramları ilk bakışta çok açık ve sarih bir kelime veya kavram. Buna biraz daha yakından ve farklı bir yerden bakma gereğine kaniyim. Kir; vücudun veya nesnelerin üzerinde oluşan pislik. Utanılacak hal. Pis- pislik ise;...

2023 YILI YAZ OKULU

yaz okulu 2023

Vakfımızın İstanbul Şubesinin organize ettiği ve çeşitli kültür merkezlerimizde gerçekleştirilen Yaz Okulu programımız sona erdi. Vakfımız, yaz tatilinin gelmesi ile birlikte çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan uzak kalmasını sağlamak, iyi bir Müslüman olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla İstanbul çeşitli semtlerinde yaz okulu eğitimi verdi.

Bu gayeye uygun olarak yaz okulu programlarımızda çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim eğitimi başta olmak üzere Hz. Peygamber’in Hayatı, İlmihal ve Ahlak dersleri verildi, sosyal etkinlikler ve yarışmalarla çocuklarımızın sosyalleşmeleri ve kaynaşmaları sağlandı.

Elif-ba ile eğitimlerine başlayan genç kardeşlerimiz, kısa sürede Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i yüzünden okuyabilecek bir seviyeye geldi. Eğitimini tamamlayan öğrencilerimize katılım sertifikası verildi.

Gençlerimizin eğitimine katkı sunan değerli hocalarımız başta olmak üzere maddi-manevi hiçbir desteği esirgemeyen gönüllülerimize, velilerimize teşekkür ediyor, Rabbimizden neslimizin ahlaklı, eğitimli, donanımlı, ülkesine ve İslam ümmetine faydalı birer Müslüman fert olarak yetişmesi için niyazda bulunuyoruz.

yaz okulu eğitim 1

yaz okulu eğitim 2