DİRENİŞTEN DİRİLİŞE GAZZE PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

direnişten dirilişe gazze site banner

Medeniyet Vakfı ve Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Derneği’nin ortak organizasyonuyla “Direnişten Dirilişe Gazze” programı Başakşehir Çınar Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Medeniyet Vakfı Başkanı Kâzım Sağlam ve Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Mehmet Ali Ustabaş’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. M. Beşir Eryarsoy, Prof. Dr. Halis Aydemir ve Bülent Deniz Gazze direnişinin önemi, etkileri ve ortaya çıkardıkları sonuçlar üzerinde konuşmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca programda 7 Ekim Aksa Tufanı’nın gerekçeleri ve sonuçları üzerine de sunum gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından M. Rüştü İzgöer Hocamız tarafından Gazze başta olmak üzere İslam dünyasının farklı coğrafyalarında mücadele yürüten kardeşlerimiz için dua edildi. Grup Yürüyüş’ün birbirinden güzel ezgi ve marşlarıyla sahne almasının ardından programımız sona erdi.

Programda emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyor; Gazze ve Kudüs başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasının özgürlüğüne kavuşmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.