• KİRLENMEK - KİRLETMEK

Kir, kirlenmek, kirletmek kavramları ilk bakışta çok açık ve sarih bir kelime veya kavram. Buna biraz daha yakından ve farklı bir yerden bakma gereğine kaniyim. Kir; vücudun veya nesnelerin üzerinde oluşan pislik. Utanılacak hal. Pis- pislik ise;...

AKSA TUFANI VE FİLİSTİN

aksa tufanı filistin abdullah metin

Medeniyet İslami İlimler Akademisi devam ediyor. Dr. Abdullah Metin Hocamızın sunumuyla gerçekleşecek "Aksa Tufanı Öncesi ve Sonrası Filistin Meselesi" seminerini 18 Kasım Cumartesi günü saat 21.00'da Medeniyet Vakfı Youtube sayfamızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Dr. Abdullah Metin Kimdir?

Abdullah Metin, Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını ve doktorasını Gazi Üniversitesi Siyaset ve Sosyal Bilimler bölümünde yaptı. Çankırı Karatekin Üniversitesinde ve Gazi Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak görev yaptı. Şuan Çankırı Karatekin Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde Doktor Öğretim Üyesi olarak vazife yapmaktadır.

Yüksek lisansını “Bilimsellik, Karşı Söylem ve Düşünce Tarzı Bağlamında Oksidentalizm” başlığı ile yaptı. Doktorasında “Modernliğin Medenilik Olarak Sunulmasında Eşyanın İdeolojik Kullanımı” konusunu ele aldı.

“Oksidentalizm: İki Doğu İki Batı” ve “Medeniyet Endüstrisi: Kapitalist Medeniyetin Üretimi ve İhracı” başlıklı iki kitabı bulunuyor.

abdullah metin aksa tufanı filistin seminer

tefsir dersi 2020

whatsapp takip edin