• BİRLİKTE İŞ YAPMA AHLÂKI

İnsanın yaratılışı, yapısı, fıtratı, tek başına, hiçbir şeye muhtaç olmadan yaşaması mümkün ve elverişli değildir. Sosyal bir varlık olan insan, hayatını devam ettirme ve çevre edinme için zemin hazırlar. Yemesi, içmesi, giyinmesi, barınması,...

MEDENİYET VAKFI YAZ OKULU 2018

medeniyet yaz okulu 2018

"Sizin en hayırlınız, Kur'an-ı Kerim'i öğrenen ve öğreteninizdir." (Hadis-i Şerif)

En yüce hayat, yaratılış gayemize uygun yaşanan hayattır. En temiz insan da Müslümanca yaşayan kişidir. Genç nesilleri Allah'ın dinine göre eğitmek, onları Kur'an ahlakına göre şekillendirmek, Peygamber sevgisiyle donatmak için çalışmalar yapan Vakfımız,

İSTANBUL ŞUBESİ GENEL PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİ

istanbul genel piknik

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi'nin organize ettiği piknik, 29 Nisan Pazar günü Samandıra Aydos Ormanları'nda yoğun katılımla gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde İstanbul her iki yakasından ve farklı semtlerinden

HİZMETİÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİ

marmara bolgesi hizmetici egitim seminerleri

Vakfımızın Genel Merkezinde Marmara Bölgesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri gerçekleşti. Ahmet Zeki İzgöer'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Rüştü İzgöer'in açılış konuşmasıyla devam etti.

GÜNEŞLİ ORTAÖĞRETİM PİKNİĞİ

gunesli ortaogretim 0

Medeniyet Vakfı Güneşli Kültür Merkezimiz, ortaöğretim öğrencilerimizin kaynaşmasının sağlanması ve İslam kardeşliğinin pekiştirilmesi amacıyla 23 Nisan Pazartesi günü Kayabaşı Şamlar Ormanı’nda “Kardeşlik Pikniği” düzenledi.

İBRAHİM MALAY CİNAYETİ AYDINLATILSIN!

ibrahim malay basin aciklamasi

SÖZLÜ TARİH GÖRÜŞMESİ

besir eryarsoy sozlu tarih

İslamcı Dergiler Projesi kapsamında gerçekleştirilen Sözlü Tarih Mülakatları'nda Mehmet Beşir Eryarsoy Hocamız'ın entellektüel macerası ve dergicilikteki tecrübeleri ve birikimleri konuşuldu.

PANELİMİZ GERÇEKLEŞTİ

universite panel 3

Gençlik Sohbetleri'nde bu hafta "Endüstri 4.0, 3D Yazıcılar, Biyo-Teknoloji" konuları üniversiteli kardeşlerimizin gerçekleştirdiği panelde konuşuldu. 7 Nisan Cumartesi günü Medeniyet Vakfı Genel Merkezi'nde

ÖĞRENCİLERİMİZDEN VAKFIMIZA ZİYARET

bagcilar kultur merkezi ortaogretim

Vakfımızın Bağcılar Kültür Merkezi’nden ortaöğretim öğrencilerimiz vakfımızı ziyaret etti. Genç kardeşlerimiz, Kâzım Sağlam Hocamız ve Vakıf başkanımız Ali Kaçar ile hasbihal gerçekleştirdi.

ORTAÖĞRETİM SAKARYA GEZİSİ

medeniyet vakfi sakarya

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi olarak ortaöğretim öğrencilerimize yönelik Sakarya gezimiz gerçekleşti. Kültür gezilerimiz çerçevesinde ortaöğretim öğrencilerimizle Kasım ayında Bursa’daydık,

tefsir dersi 2020