MEDENİYET BÜLTENİNİN 46. SAYISI ÇIKTI

medeniyet bulteni 46.sayi

Kıymetli Medeniyet Okuyucuları,

İslâm ümmeti olarak yaşadıklarımızı esasında kendi ellerimizle ettiklerimizin bir muhassalası olarak görmek daha hakkaniyetli bir yaklaşım olacaktır. Zira iyilikler Allah'tan, kötülükler bizdendir.

KONFERANSA DAVET: KUR'AN'A ÇAĞRI

kurana cagri omer kucukaga

Sunumunu Medeniyet Vakfı Başkanı Ömer Küçükağa'nın yapacağı "Kur'an'a Çağrı" konferansı 20 Ocak 2019 Pazar günü Ali Emiri Kültür Merkezi'nde, teşriflerinizi bekleriz.

Adres: Hırka-i Şerif Mah. Akşemsettin Cad. No: 66 Fatih / İstanbul

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER ARMUTLU KAMPI'NDA

universiteli gencler armutlu kampi

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi’nin üniversite faaliyetleri çerçevesinde üniversiteli gençler Armutlu’da kamp gerçekleştirdi. Armutlu Tatil Köyü’nde gerçekleşen kampta genç kardeşlerimiz üniversitede İslamî davetinin imkânları üzerinde konuştu, karşılıklı olarak tecrübelerini paylaştı.

MEZUNLAR KAHVALTISI GERÇEKLEŞTİ

mezunlar kahvaltisi aralik 2018

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi'nin düzenlediği "Mezunlar Kahvaltısı" Eyüp Belediyesi Sosyal Tesisleri Ensari Konağı'nda 30 Aralık Pazar günü gerçekleşti. Ailece katılımın sağlandığı kahvaltının ardından vakıf başkanımız Ömer Küçükağa kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

KONFERANSA DAVET

derdin derdimdir yemendir

Sunumunu Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal'ın yapacağı "Derdin Derdimdir Yemen" konulu konferansımız 15 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'da Medeniyet Vakfı Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir. Teşriflerinizi bekleriz.

DERDİN DERDİMDİR YEMEN

derdin derdimdir yemenn

Yemen’de iç savaşın başladığı 2015 yılından bu yana toplam can kaybı yaklaşık 20 binin üzerinde ve 2 bin 400 çocuk öldürülmüş, 3 bin 600’den fazlası yaralanmış, binlerce masum kişinin yaşamı zarar görmüş ya da yıkılmıştır. Hastanelere, okullara ve altyapı tesislerine yönelik saldırılar ise sıradanlaşmıştır.

MEDENİYET'İN 100'Ü

medeniyetin yuzu

Bu projede seçkin, özverili ve çalışkan bir ekibin, gönüllülük çerçevesinde Allah’ın rızasını kazanma gayreti içerisinde, ayetler ve hadis kaynakları içerisinde yapılacak titiz araştırmalar ile 100 güzel fikri ortaya çıkarması ve uygulamaya geçirmeye çalışması esas alınmıştır.

DERDİN DERDİMDİR YEMEN KONFERANSI

derdin derdimdir yemen kemal ozdal

Sadakataşı Genel Başkanı Kemal Özdal'ın sunumu ile "Derdin Derdimdir Yemen" konulu konferans Medeniyet Vakfı Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Konferans'ta Yemen'in kısa tarihçesine, stratejik önemine, bölgedeki çatışmaların dinamiklerine değinen Kemal Özdal,

İLKA'DAN VAKFIMIZA ZİYARET

ilkadan vakfimiza ziyaret

Ankara’da eğitim faaliyetlerine devam eden İslami İlimler Kız Akademisi (İLKA) öğrencileri İstanbul’a yaptığı “Medeniyetimize Yolculuk” isimli gezi kapsamında vakfımıza ziyarette bulundu.

Gezi kapsamında Fatih Camii, Eyüp Camii, Sultanahmet Camii, Eyüp Camii başta olmak üzere İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret eden öğrenciler,

Alt Kategoriler