• BİRLİKTE İŞ YAPMA AHLÂKI

İnsanın yaratılışı, yapısı, fıtratı, tek başına, hiçbir şeye muhtaç olmadan yaşaması mümkün ve elverişli değildir. Sosyal bir varlık olan insan, hayatını devam ettirme ve çevre edinme için zemin hazırlar. Yemesi, içmesi, giyinmesi, barınması,...

SANALHANE'DE KUDÜS KONUŞULUYOR

kudus davamiz

SANALHANE'de bu hafta Kudüs ve Mescid-i Aksa Davamız konuşuluyor. Filistin Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Navvaf el-Tekruri, Suriye Alimler Birliği Üyesi Prof. Dr. Atiye el-Viheybi, Türkiye Alimler Birliği YİK Üyesi Mehmet Beşir Eryarsoy,

Mescid-i Aksa Murabıtı Musa Hicazî, Aktivist Naim Kadravi'nin konuk olacağı Medeniyet Vakfı İlim Heyeti Başkanı Musa Özdemir'in moderatörlükte bulunacağı programımız 23 Mayıs Pazar günü saat 21.00'da Medeniyet Vakfı Youtube kanalında canlı yayınla sizlerle olacak.

Kudüs ve Gazze'den canlı yayınların olacağı programa soru, görüş ve yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz.

kudüs davamız 2
tefsir dersi 2020