• RAMAZAN BAYRAMI MESAJI 2021

Miladi 2021/Hicri 1442 yılının bayramını idrak ediyoruz. Kovid-19 gölgesinde geçen Ramazan'dan sonra bayrama ulaşmak, bayram sevincini paylaşmak, ailelerin birbirleriyle buluşmasının hazzını tadamasak da Müslümanlar olarak bu bayramı telefonla,...

SANALHANE'DE KUDÜS KONUŞULUYOR

kudus davamiz

SANALHANE'de bu hafta Kudüs ve Mescid-i Aksa Davamız konuşuluyor.

Filistin Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Navvaf el-Tekruri, Suriye Alimler Birliği Üyesi Prof. Dr. Atiye el-Viheybi, Türkiye Alimler Birliği YİK Üyesi Mehmet Beşir Eryarsoy, Mescid-i Aksa Murabıtı Musa Hicazî, Aktivist Naim Kadravi'nin konuk olacağı Medeniyet Vakfı İlim Heyeti Başkanı Musa Özdemir'in moderatörlükte bulunacağı programımız 23 Mayıs Pazar günü saat 21.00'da Medeniyet Vakfı Youtube kanalında canlı yayınla sizlerle olacak.

Kudüs ve Gazze'den canlı yayınların olacağı programa soru, görüş ve yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz.

kudüs davamız 2
tefsir dersi 2020