ÜNİVERSİTE KAMPIMIZ SİLİFKE'DE GERÇEKLEŞTİ

universite kampi 2019

Türkiye’nin farklı illerinden ortaöğretim ve üniversite öğrencilerinin katılım sağladığı kampta, gençler hem okul yorgunluğunu üzerlerinden atma hem de ilmi faaliyetlerle kendilerini geliştirme imkanı buldu.

Yaklaşık 90 kişinin katılım sağladığı kamp süresince oyun, etkinlik ve deniz imkanları sayesinde birbirleriyle kaynaşma imkanı bulan gençler; oluşan kardeşlik ortamından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Yaz kampının ilk gününde oryantasyon kapsamında kampın mahiyeti ve program özetlendi. Yaz Kampı sokak oyunları, kitap okuma, açık havada sinema etkinliği ve bilgi yarışmasıyla zenginleştirildi. Son gece yapılan veda gecesinde, 4 gün boyunca yapılan etkinlikler ve biriktirilen anılar gençlerimizin hazırladığı nükteli bir videoyla gösterildi.
Veda gecesi programında her şehir farklı bir alanda performans sergiledi. Ezgi ve marşlar söylendi, skeç oynandı, şiir dinletisi gerçekleştirildi ve halk oyunları sergilendi. Ayrıca yaz kampı süresince gençler en az bir kitap okudu...

Kamp alanınında gençleri ziyaret eden Medeniyet Vakfı Genel Başkanı Ömer Küçükağa hocamız da yapmış olduğu hasbihal konuşmasıyla kampçı kardeşlerimizi selamladı ve kampın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

silifke kampi 2019 1

silifke kampi 2019 2

silifke kampi 2019 3

silifke kampi 2019 4

silifke kampi 2019 5

silifke kampi 2019 6

tefsir dersi 2020

Yazanlarımız