YAZ OKULU PROGRAMIMIZ SONA ERDİ

yaz okulu son 2019

Vakfımızın İstanbul Şubesinin organize ettiği ve çeşitli kültür merkezlerimizde gerçekleştirilen Yaz Okulu programımız sona erdi.

Vakfımız, yaz tatilinin gelmesi ile birlikte çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan uzak kalmasını sağlamak,

iyi bir Müslüman olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla İstanbul çeşitli semtlerinde yaz okulu eğitimi verdi. Bu gayeye uygun olarak yaz okulu programlarımızda çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim eğitimi başta olmak üzere Hz. Peygamber’in Hayatı, İlmihal ve Ahlak dersleri verildi, sosyal etkinlikler ve yarışmalarla çocuklarımızın sosyalleşmeleri ve kaynaşmaları sağlandı.

Elif-ba ile eğitimlerine başlayan genç kardeşlerimiz, kısa sürede Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i yüzünden okuyabilecek bir seviyeye geldi. Şehremini Kültür Merkezimizde bu heyecanı farklı yaşayan bir genç kardeşimiz bulunuyor. Moldovalı bir ailenin çocuğu olan Vanya, ailesi ile birlikte İslam'ı seçti ve ismini Selim olarak değiştirdi. Şehremini Kültür Merkezinde Kur'an-ı Kerim eğitimine başlayan Selim, diğer arkadaşlarının gerisinde kalmayarak kısa zamanda iyi bir mesafe aldı.

Eğitimini tamamlayan öğrencilerimize katılım sertifikası verildi.

Gençlerimizin eğitimine katkı sunan değerli hocalarımız başta olmak üzere maddi-manevi hiçbir desteği esirgemeyen gönüllülerimize, velilerimize teşekkür ediyor, Rabbimizden neslimizin ahlaklı, eğitimli, donanımlı, ülkesine ve İslam ümmetine faydalı birer Müslüman fert olarak yetişmesi için niyazda bulunuyoruz.

yaz okulu son 2019 1

yaz okulu son 2019 2