MEZUNLAR KAHVALTISI GERÇEKLEŞTİ

mezunlar cemile sultan korosu

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi'nin organize ettiği "Mezunlar Kahvaltısı" 21 Nisan Pazar günü Cemile Sultan Korusu'nda gerçekleşti. Ailece katılımın sağlandığı programda Medeniyet Vakfı Başkanı Ömer Küçükağa Hocamız ve Başkan Yardımcısı Kâzım Sağlam Hocamız kısa konuşmalar gerçekleştirdi.

Ömer Küçükağa Hocamız konuşmasında programın organize edilmesiden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve görevlerin paylaşılmasında organize olunmasını, herkesin işin bir ucundan tutarak diğer kardeşlerinin yükünü hafifetmesi gerektiğini söyledi. Kâzım Sağlam Hocamız ise konuşmasında yaklaşan Ramazan ayına vurgu yaparak bu ayda organize olarak hatimlerin, genel iftarın ve ailelerin birbirleri arasında gerçekleştirdiği iftarların olması gerektiğinden bahsederek tavsiyelerde bulundu.

Programı organize eden ve katılım sağlayan kardeşlerimize teşekkür ederiz.

mezunlar cemile sultan 1

mezunlar cemile sultan 2