2018 YAZ OKULLARI SONA ERDİ

medeniyet vakfi sona erdi

Vakfımızın, yaz tatilinin gelmesi ile birlikte yarınlarımızın umudu çocuklarımıza yönelik İstanbul başta olmak üzere birçok ilde düzenlediği Yaz Okulu Programları sona erdi.

Yaz okulu programlarından gayemiz, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan uzak kalmasını sağlamak,

iyi bir Müslüman olarak yetişmelerine katkı sağlayacak eğitimlerle yaz tatilini daha verimli geçirmelerini temin etmektir. Bu gayeye uygun olarak yaz okulu programlarımızda çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim eğitimi başta olmak üzere Hz. Peygamber’in Hayatı, İlmihal ve Ahlak dersleri verildi, sosyal etkinlikler ve yarışmalarla çocuklarımızın sosyalleşmeleri ve kaynaşmaları hedeflendi.

Gençlerimizin eğitimine katkı sunan değerli hocalarımız başta olmak üzere maddi-manevi hiçbir desteği esirgemeyen gönüllülerimize, velilerimize teşekkür ediyor, Rabbimizden neslimizin ahlaklı, eğitimli, donanımlı, ülkesine ve İslam ümmetine faydalı birer Müslüman fert olarak yetişmesi için niyazda bulunuyoruz.

yaz okulu son 1

yaz okulu son 2