KONFERANSA DAVET: KUR'AN'A ÇAĞRI

kurana cagri omer kucukaga

Sunumunu Medeniyet Vakfı Başkanı Ömer Küçükağa'nın yapacağı "Kur'an'a Çağrı" konferansı 20 Ocak 2019 Pazar günü Ali Emiri Kültür Merkezi'nde, teşriflerinizi bekleriz.

Adres: Hırka-i Şerif Mah. Akşemsettin Cad. No: 66 Fatih / İstanbul

Ömer Küçükağa Kimdir?

Ömer Küçükağa 1950 yılında Erzincan’da doğdu. 1971 yılında Adana İmam-Hatip Lisesi’nden, 1977 yılında İzmir Yüksek İslâm Enstitüsü’nden mezun oldu. Kısa bir süre Ağrı’nın Tutak ilçesinde Din Bilgisi öğretmenliği yaptıktan (1977-79) sonra ticaretle uğraştı. 1970’li yıllarda tiyatro çalışmaları yaptı. Çağrı Oyuncuları tiyatro topluluğunu yönetti.

1973 yılında MTTB İzmir İcra Konseyi Başkanlığını üstlendi. Yazılarını Muştu, İslâmî Hareket, Selam, Mektep (1986) dergileri ile haftalık Vahdet gazetesinde (1988) yayımladı.

Ömer Küçükağa “İnancımız” ve “Misyonerler Neye Çağırıyor?” isimli iki kitabı bulunmaktadır. Medeniyet Düşünce ve Kültür Bülteni’nde yazıları ve hayatını konu alan röportajları yayınlanmaya devam etmektedir. Hali hazırda Medeniyet Vakfı Genel Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

kurana cagri omer kucukaga afis