GAZZELİ YARALILARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

gazze yarali

Filistin topraklarındaki İsrail işgalini protesto etmek için Gazze sınırında başlatılan "Büyük Dönüş Yürüyüşü"nde İsrailli askerlerin açtığı ateşte yaralanıp tedavi için Türkiye'ye getirilen Filistinli Müslümanlar, vakfımızın yönetimi tarafından ziyaret edildi.

30 Martta başlatılan ve cuma günleri büyük katılımlarla gerçekleşen gösteriler işgalci İsrail güçleri tarafından şiddetle bastırılmaya çalışılıyor. Bu gösteriler esnasında yaralanan ve İstanbul'un çeşitli hastanelerinde tedavi altına alınan onlarca Filistinli Müslüman bulunuyor. Filistinli Müslümanlarla birlikte olduğumuzu göstermek ve dayanışma halinde olduğumuzu hatırlatmak için Vakfımız yönetiminden değerli hocalarımızın katılımı ile yaralı Müslümanlar tedavi gördükleri Haseki Eğitim ve Araştırma Hastahanesi'nde ve Samatya Devlet Hastahanesi'nde ziyaret edildi. Ziyarette yer alan Muhammed Şerif Niziplioğlu, Hayrettin Bican ve Talha Karabulut; tedavisi süren Hamza Darwish ve Amro Alhadad'a geçmiş olsun ve acil şifa temennilerinde bulundu.

Ziyaret dolayısıyla duydukları memnuniyeti ileten Hamza Darwish ve Amro Alhadad, Filistin davasına verdiği destek dolayısıyla tüm Türkiyeli müslümanlara teşekkür etti.

gazze yarali 1

gazze yarali 2