• YENİ MODERNLİĞE KARŞI YENİ NESİL İSLAMLAŞMAYI SAĞLAYACAK

Kendi çağını anlayan, onunla aynı dili konuşan, çağın imkânlarından istifade ederek İslam’ı çağın insanının anladığı şekilde sunabilen bir gençlik. Hem bu çağla iletişim kuracak, onu anlayacak hem de onun azgınlıklarıyla hesaplaşacak bir gençlik. İşte...

BAĞCILAR KÜLTÜR MERKEZİNDE İFTAR

bagcilar iftar

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi Bağcılar Kültür Merkezi'nde semt sakinleri ve vakıf gönüllüleri ile beraber Ramazan iftarı gerçekleştirildi.

ÜMMET İLE BERABER OLMAK

ummet ile beraber olmak

Bismillahirrahmanirrahim

Alemlerin Rabbi olan, bütün kainatı şahsi tasarrufunda dilediği gibi evirip çeviren Allah-u Teala hazretlerine sonsuz hamd-u senalar olsun. Peygamberimiz Hz. Muhammed(sav)’e ve onun şerefli ashabına, aile bireylerine ve Peygamberimizin mübarek ayak izini takip eden bütün müminlere salat ve selam olsun.

ÖĞRENCİLERİMİZDEN MUKABELE PROGRAMI

ortaogretim iftar

Medeniyet Vakfı Bağcılar Kültür Merkezi ortaöğretim öğrencilerinin Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği mukabele programı devam ediyor. Ramazan ayını ruhuna uygun bir şekilde idrak ve ihya etmek amacıyla ortaöğretim öğrencileri

KADİR GECESİNİ NASIL İHYA ETMELİYİZ

kadir gecesini ihya

Değerli ilim adamı M. Beşir Eryarsoy ile bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de belirtilen Kadir Gecesi hakkında konuştuk. Kadir gecesinin anlamı, dinimizde taşıdığı değer, nasıl ihya edileceğine dair sorulara cevap bulabilceğiniz röportajı ilginize sunuyoruz.

MEDENİYET VAKFI YAZ OKULU 2018

medeniyet yaz okulu 2018

"Sizin en hayırlınız, Kur'an-ı Kerim'i öğrenen ve öğreteninizdir." (Hadis-i Şerif)

En yüce hayat, yaratılış gayemize uygun yaşanan hayattır. En temiz insan da Müslümanca yaşayan kişidir. Genç nesilleri Allah'ın dinine göre eğitmek, onları Kur'an ahlakına göre şekillendirmek, Peygamber sevgisiyle donatmak için çalışmalar yapan Vakfımız,

YENİ NESİL İSLAMLAŞMAYI SAĞLAYACAK

yeni nesil

İSTANBUL ŞUBESİ GENEL PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİ

istanbul genel piknik

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi'nin organize ettiği piknik, 29 Nisan Pazar günü Samandıra Aydos Ormanları'nda yoğun katılımla gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde İstanbul her iki yakasından ve farklı semtlerinden

MEDENİYET VAKFI İSTANBUL 2018 İFTARI

genel iftar 0

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan iftarı 2 Haziran cumartesi günü Vatan Düğün Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. İstanbul’un çeşitli semtlerinden bir araya gelen vakıf gönüllüleri Muratpaşa Camii’nde cemaatle kılınan akşam namazının ardından iftarın gerçekleşeceği mekâna geçti.

GÜNEŞLİ ORTAÖĞRETİM PİKNİĞİ

gunesli ortaogretim 0

Medeniyet Vakfı Güneşli Kültür Merkezimiz, ortaöğretim öğrencilerimizin kaynaşmasının sağlanması ve İslam kardeşliğinin pekiştirilmesi amacıyla 23 Nisan Pazartesi günü Kayabaşı Şamlar Ormanı’nda “Kardeşlik Pikniği” düzenledi.