İLKA Akademiye Ziyaret

hanımlardan ilkaya ziyaret

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi lise, üniversite ve hanım grupları İLKA İslami İlimler Kız Akademimizi ziyaret ederek hazırlanan tanıtım programına katıldılar.

İLKA İslami İlimler Kız Akademisi tanıtım programımızda akademinin misyonu, hedefleri, eğitim programı ve hocalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

ŞEHİTLER VE ŞEHADET PANELİ

sehadet paneli banner

Şehadet ve Şehidler Gecesi Paneli Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi'nde 23 Şubat Cumartesi günü gerçekleşti. Yöneticiliğini Barış Sağlam’ın yaptığı ve yoğun katılımın olduğu panelde Ahmet İmamoğlu, İbrahim Hakkı Toprak ve Mehmet İnanlı Hocalarımız konularını sundular.

ANKARA'DA YEMEN KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

yemen ankara konferans 1

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi’nin organize ettiği, “Derdin Derdimdir Yemen” konferansı Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal’ın sunumuyla 27 Ocak Pazar günü Ankara Necip Fazıl Tiyatro ve Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

VAKIF BAŞKANIMIZDAN ANKARA'YA ZİYARET

omer kucukaga ankara banner

17 Şubat Pazar günü Medeniyet Vakfı Başkanı Ömer Küçükağa Hocamız, Kazım Sağlam ve İsmail Sağlam Hocalarımızla birlikte Ankara Medeniyet Vakfını ziyaret etti. Vakıf Merkezimizde gönüllülerimiz ile hasbihal ettiler.

ANKARA ŞUBEMİZ ELMADAĞ'DA

ankara kayak 0

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Ortaöğretimdeki öğrenciler ile birlikte Elmadağ Kayak Merkezinde etkinlik düzenledi. Karın beyaza bürüdüğü Elmadağda öğrenciler kızakla kayarak karın keyfini çıkardılar. Kayaktan sonra soba başında sıcak ortamda yemeklerini yiyen öğrencilerimiz

İSLAM'IN ANLAŞILMASINDA AMELİN ÖNEMİ

amelin onemi 00

9 Şubat 2019 Cumartesi Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen "İslam'ın Anlaşılmasında Amelin Önemi" konferansı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İdris Tuğrul Konferansında; İnsan, İman, İslam ve amel ilişkisinden ve bunların birbirinden ayrılamaz unsurlar olduğundan bahsetti.

KONFERANSA DAVET

yemen konferan ankara

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi'nin organize ettiği, Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal'ın sunumuyla gerçekleşecek "Derdin Derdimdir Yemen" konferansı 27 Ocak Pazar günü saat 19.30'da Ankara Necip Fazıl Tiyatro ve Konferans Salonu'nda, tüm halkımız davetlidir.

KONFERANSA ÇAĞRI

amelin onemi

Sunumunu Medeniyet Vakfı Erzurum Şubesi'nden İdris Tuğral'ın yapacağı "İslam'ın Anlaşılmasında Amelin Önemi" konferansı 9 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 20.00'da, Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.

ANKARA ŞUBEMİZDEN İSTANBUL GEZİSİ

ankara medeniyet üni

Ankara Medeniyet Vakfı bünyesindeki Üniversite Birliği, 1-2 Aralık tarihleri arasında İstanbul’a Kültür ve Tarih Gezisi düzenledi. Tarih şuurunu arttırmayı ve medeniyet ufkunu genişletmeyi amaçlayan gezi kapsamında İstanbul’daki tarihi camiler, müzeler ve mekanlar ziyaret edildi.

ilka kiz akademisi