• İNSAN KENDİ ÖZÜNE BAKABİLİR Mİ?

Uzun bir aradan sonra tekrar huzurunuzdayım. Geçirmekte olduğumu bir rahatsızlık nedeniyle yazıya ara vermiştim. Bundan böyle yazı tarzımı belki konu seçimini değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım becerebilir miyim? Dualarınızı bekliyorum.

LİSELİ ÖĞRENCİLER İÇİN İSTANBUL GEZİSİ

ankara istanbul gezi

Lise kardeşlerimizle ecdadımızın bizlere bıraktığı büyük mirasın izlerini sürmek ve ihtişamlı günlerini hatırlamak için Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi olarak kültür ve medeniyet başkenti İstanbul'a gidiyoruz. 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek gezi için kayıt yaptırmakta geç kalmayın!

ANKARA MEDENİYET VAKFI YAZ OKULU

medeniyet yaz okulu 2019

"Sizin en hayırlınız, Kur'an-ı Kerim'i öğrenen ve öğreteninizdir." (Hadis-i Şerif)

En yüce hayat, yaratılış gayemize uygun yaşanan hayattır. En temiz insan da Müslümanca yaşayan kişidir.

GÜNEYDOĞU GEZİSİ

güneydogu gezi

Üniversiteli Erkek öğrenciler 20-23 Nisan tarihlerinde Güneydoğu Gezisi düzenliyor: Medeniyetin beşiğine tefekkür şuuruya yapılacak bu kültür ve tarih gezisine Üniversiteli kardeşlerimizin katılımlarını bekleriz…

ANKARA ŞUBEMİZİN İFTARI GERÇEKLEŞTİ

iftar ankara 2019

24 Mayıs Cuma günü Medeniyet Vakfı Ankara Şubemizde iftar gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu iftar programından sonra ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde ilmihal yarışmasında dereceğe girenlere ödülleri takdim edildi.

PEYGAMBERLER YOLUNDA BİLGİ YARIŞMASI

peygamberler yolunda

Katılımcılar yarışmanın detaylarını www.peygamberleryolunda.com adresinden öğrenebilir ve kayıtlarını yine bu adresten yapabilirler.

1. Bilgi Yarışması Ankara’da yapılacaktır.

İLMİHAL YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANDI

ilmihal sonuclari

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinin 13 Nisanda düzenlediği İlmihal yarışmasının sonuçları açıklanmıştır. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 24 Mayıs 2019 Cuma günü Vakfımızın Ankara Şubesinde yapılacak iftar programında takdim edilecektir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını yüce Allah’tan dileriz.

MEDYA VE MAHREMİYETİN SINIRLARI

fatih pala medya

Araştırmacı-Yazar Fatih Pala tarafından 23 Mart Cumartesi günü Medeniyet Vakfının Ankara Şubesinde “Medya ve Mahremiyetin Sınırları” konulu konferans gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra Fatih Pala; medya, mahremiyet ve ölçü kavramlarının tanımlarını yaparak başladığı konuşmasında;

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HİZMETİÇİ SEMİNERLERİ

iç anadolu hizmetici

20-21 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara Çubuk Kışlacık’da Belediyenin Sosyal Tesislerinde Medeniyet Vakfı İç Anadolu Bölgesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri gerçekleşti. Seminerlerin ilk sunumunu gerçekleştiren Niğde’den Erol Savaş; “Bizim rastgele bir araya gelmiş insanlar olmadığımızı,

HAÇLI BARBARLIĞI DEVAM EDİYOR

hacli barbarligi

Haçlıların tıynetinde her zaman, sinsice ve ustalıkla vahşilik vardır. Yine yapacaklarını yaptılar. Rabbine kulluk görevlerini yapmaya çalışan samimi ve muvahhid kardeşlerimizi arkadan vurdular. Rabbimiz indinde inşallah şehiddirler ve rahmetine mazhar olacaklardır.

medeniyet bulten logo