• ATALETİMİZİN SEBEPLERİ

Atalet ile âtıl olmak kelimesi aynı kökten gelmekte ve kısaca çalışmamak, hiçbir şey yapmamak, tatil yapmak anlamını taşımaktadır.Atalet bir manada doğru ve sağlıklı bir dinamizmin zıddıdır. Atalet,kişinin yapması gereken bir işi yapma imkânı...

İLKA İSLAMİ İLİMLER AKADEMİSİ AÇILDI

ilka islami ilimler akademisi acildi

Yaklaşık 8 aylık bir hazırlık süresinin sonunda İLKA İslami İlimler Akademisi törenle açıldı.

8. Sınıf mezunu kız öğrencilerin 4 yıllık bir eğitim göreceği İLKA İSLAMİ İLİMLER KIZ AKADEMİSİ Medeniyet Vakfı Genel Başkanı Ömer Küçükağa, Mehmet Beşir Eryarsoy, Vakfın Ankara Şube yetkilisi Ekrem Afşar, kardeş vakıf ve STK temsilcileri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile 17 Eylül 2019 Pazartesi günü açıldı.

ANKARA ŞUBEMİZDEN GELENEKSEL PİKNİK

ankara piknik 2018

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi'nin her yıl düzenlediği ve artık bir gelenek haline gelen pikniği 9 Eylül 2018 Pazar günü Ankara Gerede’de gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen piknik sabah kahvaltısıyla başladı. Kısa bir hoşgeldiniz ve sunuş konuşmasının ardından spor etkinlikleriyle program devam etti.

ANKARA ŞUBEMİZDE GELENEKSEL İFTAR

ankara iftar 0

8 Haziran 2018 Cuma günü Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinde Geleneksel Ramazan İftarı gerçekleşti. İftarın ardından Şeyho Duman Hocamız iftar duası yaptı. Akşam namazının eda edilmesinden ve Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra yine Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi tarafından ilkokul, ortaokul ve liseli gençler arasında

ANKARA ŞUBEMİZDE BAYRAMLAŞMA

ankara subemizde bayramlasma

Kurban Bayramının 3. günü olan 23 Ağustos Perşembe günü Medeniyet Vakfının Ankara Şubesinde bayramlaşma gerçekleştirildi. Ailelerin de katıldığı bayramlaşmada Ankara Şube Başkanı Ekrem Afşar’ın bayramların önemiyle ilgili selamlama konuşmasından sonra Ahmet İmamoğlu Hocamız Kuranı Kerim okudu.

SİTELER KÜLTÜR MERKEZİNDE RAMAZAN İFTARI

siteler iftar

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Siteler Kültür Merkezinin düzenlemiş olduğu toplu iftar programı 26 Mayıs Pazar günü Suriyeli kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadığı Önder mahallesinde gerçekleşti.

ANKARA ŞUBESİNDE BAYRAMLAŞMA

ankara bayramlasma

16 Haziran Cumartesi günü Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinde bayramlaşma gerçekleşti. Ahmet İmamoğlu Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra, Medeniyet Vakfı Başkanı Ali Kaçar bir konuşma yaptı.

SİNCAN KÜLTÜR MERKEZİNDE İFTAR

sincan iftar

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Sincan Kültür Merkezinde 22 Mayıs Salı günü yaklaşık 300 mahalle sakininin katıldığı bir iftar programı tertip edildi. Sincan Kültür Merkezinin ilk iftarında Medeniyet Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem AFŞAR açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

TÜRKÖZÜ'NDE KARDEŞLİK İFTARI

turkozu iftar 2

Müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarını gündemde tutmak ve İslam coğrafyasında yaşanan katliam, gözyaşı, zulümleri, açlık ve sefaleti gündeme getirmek niyetiyle Medeniyet Vakfı Türközü Kültür Merkezi'nde Kardeşlik İftarı düzenlenmiştir.

KUDÜS YENİDEN İŞGAL EDİLİYOR

kudus basin aciklamasi

16 Mayıs 2018 Çarşamba günü öğle namazını müteakiben Müslümanlarla Dayanışma Platformu (İlkav, Medeniyet Vakfı, Umran Kültür ve Medeniyet Hareketi, Vahdet Vakfı ve Yardımeli Derneği) tarafından Gazze’de şehid olan kardeşlerimiz için Hacı Bayram Camiinde gıyabi cenaze namazı kılınıp basın açıklaması yapıldı.