• TEFRİKAYA SEBEP OLMAK DÜŞMANA DESTEK OLMAKTIR

Aramızdaki her ayrılık, her bölünme, gücümüzü zayıflatan her çekişme, düşmana verilen üstü örtülü bir destektir. Başta toplulukları peşinden sürükleyen veya sözü dinlenenler -parti, cemaat, tarikat ve kanaat önderleri- olmak üzere bilerek veya...

MEDENİYET VAKFI ANKARA ŞUBESİNDE BAYRAMLAŞMA

ankara bayramlasma

16 Haziran Cumartesi günü Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinde bayramlaşma gerçekleşti. Ahmet İmamoğlu Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra, Medeniyet Vakfı Başkanı Ali Kaçar bir konuşma yaptı.

TÜRKÖZÜ'NDE KARDEŞLİK İFTARI

turkozu iftar 2

Müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarını gündemde tutmak ve İslam coğrafyasında yaşanan katliam, gözyaşı, zulümleri, açlık ve sefaleti gündeme getirmek niyetiyle Medeniyet Vakfı Türközü Kültür Merkezi'nde Kardeşlik İftarı düzenlenmiştir.

SİNCAN KÜLTÜR MERKEZİNDE İFTAR

sincan iftar

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Sincan Kültür Merkezinde 22 Mayıs Salı günü yaklaşık 300 mahalle sakininin katıldığı bir iftar programı tertip edildi. Sincan Kültür Merkezinin ilk iftarında Medeniyet Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem AFŞAR açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

ANKARA ŞUBEMİZDE GELENEKSEL İFTAR

ankara iftar 0

8 Haziran 2018 Cuma günü Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinde Geleneksel Ramazan İftarı gerçekleşti. İftarın ardından Şeyho Duman Hocamız iftar duası yaptı. Akşam namazının eda edilmesinden ve Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra yine Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi tarafından ilkokul, ortaokul ve liseli gençler arasında

KUDÜS YENİDEN İŞGAL EDİLİYOR

kudus basin aciklamasi

16 Mayıs 2018 Çarşamba günü öğle namazını müteakiben Müslümanlarla Dayanışma Platformu (İlkav, Medeniyet Vakfı, Umran Kültür ve Medeniyet Hareketi, Vahdet Vakfı ve Yardımeli Derneği) tarafından Gazze’de şehid olan kardeşlerimiz için Hacı Bayram Camiinde gıyabi cenaze namazı kılınıp basın açıklaması yapıldı.

SİTELER KÜLTÜR MERKEZİNDE RAMAZAN İFTARI

siteler iftar

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Siteler Kültür Merkezinin düzenlemiş olduğu toplu iftar programı 26 Mayıs Pazar günü Suriyeli kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadığı Önder mahallesinde gerçekleşti.