• NEDEN AİLE YILI?

Medeniyet Vakfı 2019 senesini “Aile Yılı” ilan etti.  Köklü ve kalıcı değişiklikler, insanın değişmesiyle olur. Bunu kavrayan herkes, her devlet, her medeniyet insana yatırım yapmıştır, yapmaktadır. İnsanın tek tek değişmesi, değiştirilmesi hem...

İSLAM'IN ANLAŞILMASINDA AMELİN ÖNEMİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

amelin onemi 00

9 Şubat 2019 Cumartesi Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen "İslam'ın Anlaşılmasında Amelin Önemi" konferansı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İdris Tuğrul Konferansında; İnsan, İman, İslam ve amel ilişkisinden ve bunların birbirinden ayrılamaz unsurlar olduğundan bahsetti.

KONFERANSA ÇAĞRI

amelin onemi

Sunumunu Medeniyet Vakfı Erzurum Şubesi'nden İdris Tuğral'ın yapacağı "İslam'ın Anlaşılmasında Amelin Önemi" konferansı 9 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 20.00'da, Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.

ANKARA ŞUBEMİZDEN İSTANBUL GEZİSİ

ankara medeniyet üni

Ankara Medeniyet Vakfı bünyesindeki Üniversite Birliği, 1-2 Aralık tarihleri arasında İstanbul’a Kültür ve Tarih Gezisi düzenledi. Tarih şuurunu arttırmayı ve medeniyet ufkunu genişletmeyi amaçlayan gezi kapsamında İstanbul’daki tarihi camiler, müzeler ve mekanlar ziyaret edildi.

ANKARA'DA YEMEN KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

yemen ankara konferans 1

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi’nin organize ettiği, “Derdin Derdimdir Yemen” konferansı Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal’ın sunumuyla 27 Ocak Pazar günü Ankara Necip Fazıl Tiyatro ve Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

İLKA İSLAMİ İLİMLER AKADEMİSİ AÇILDI

ilka islami ilimler akademisi acildi

Yaklaşık 8 aylık bir hazırlık süresinin sonunda İLKA İslami İlimler Akademisi törenle açıldı.

8. Sınıf mezunu kız öğrencilerin 4 yıllık bir eğitim göreceği İLKA İSLAMİ İLİMLER KIZ AKADEMİSİ Medeniyet Vakfı Genel Başkanı Ömer Küçükağa, Mehmet Beşir Eryarsoy, Vakfın Ankara Şube yetkilisi Ekrem Afşar, kardeş vakıf ve STK temsilcileri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile 17 Eylül 2019 Pazartesi günü açıldı.

ANKARA MEDENİYET VAKFI'NDAN ELMADAĞ'DA KAYAK ETKİNLİĞİ

ankara kayak 0

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi Ortaöğretimdeki öğrenciler ile birlikte Elmadağ Kayak Merkezinde etkinlik düzenledi. Karın beyaza bürüdüğü Elmadağda öğrenciler kızakla kayarak karın keyfini çıkardılar. Kayaktan sonra soba başında sıcak ortamda yemeklerini yiyen öğrencilerimiz

ANKARA ŞUBEMİZDEN GELENEKSEL PİKNİK

ankara piknik 2018

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi'nin her yıl düzenlediği ve artık bir gelenek haline gelen pikniği 9 Eylül 2018 Pazar günü Ankara Gerede’de gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen piknik sabah kahvaltısıyla başladı. Kısa bir hoşgeldiniz ve sunuş konuşmasının ardından spor etkinlikleriyle program devam etti.

KONFERANSA DAVET

yemen konferan ankara

Medeniyet Vakfı Ankara Şubesi'nin organize ettiği, Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal'ın sunumuyla gerçekleşecek "Derdin Derdimdir Yemen" konferansı 27 Ocak Pazar günü saat 19.30'da Ankara Necip Fazıl Tiyatro ve Konferans Salonu'nda, tüm halkımız davetlidir.

ANKARA ŞUBEMİZDE BAYRAMLAŞMA

ankara subemizde bayramlasma

Kurban Bayramının 3. günü olan 23 Ağustos Perşembe günü Medeniyet Vakfının Ankara Şubesinde bayramlaşma gerçekleştirildi. Ailelerin de katıldığı bayramlaşmada Ankara Şube Başkanı Ekrem Afşar’ın bayramların önemiyle ilgili selamlama konuşmasından sonra Ahmet İmamoğlu Hocamız Kuranı Kerim okudu.

medeniyet bulten logo