• YENİ MODERNLİĞE KARŞI YENİ NESİL İSLAMLAŞMAYI SAĞLAYACAK

Kendi çağını anlayan, onunla aynı dili konuşan, çağın imkânlarından istifade ederek İslam’ı çağın insanının anladığı şekilde sunabilen bir gençlik. Hem bu çağla iletişim kuracak, onu anlayacak hem de onun azgınlıklarıyla hesaplaşacak bir gençlik. İşte...

HAFIZLIK KURSU YILSONU GÖSTERİMİ

hafiz yil sonu

Çocuğa yapılan emek geleceğe yapılan yatırımdır, bugün çocuk yarın gerçek, İslam bu nesille yükselecek.

Hafız adayı çocuklarımızın emeklerini sergileyecekleri yılsonu gösterisi ve karne törenine sizleri ve tüm sevdiklerinizi bekliyoruz. İftar ile başlayacak programımız Hanedan Sarayı Düğün ve Konferans Salonu’nda, saat 20.00’da başlıyor.

ADANA ŞUBEMİZDEN RAMAZAN İFTARI

adana iftar 2018

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi 26 Mayıs Cumartesi günü Hanedan Sarayında Ramazan iftarı verdi. Çok sayıda vakıf gönüllüsü ve semt sakininin katıldığı iftarın ardından Kuranı-kerim tilaveti, sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

GRUP MEDENİYET EZGİ GRUBU KURULDU

GRUP MEDENİYET Ezgi Grubu kuruldu. Grup Medeniyet 2015 Şubat ayında Medeniyet Vakfı Adana Şubesi tarafından ilahi ve ezgi grubudur. Grup, İslami etkinlikler (miting, konferans ), nişan, düğün ve sünnet organizasyonlarında yer almaktadır.

MAĞDUR ESNAF KARDEŞLERİMİZİ ZİYARET

Suruç’ta yaşanan bombalı saldırının ardından dindar vatandaşları hedefe koyan PKK terör örgütü üyeleri Adana’nın Küçükdikili beldesinde dindarlıkları ile bilinen üç vatandaşın iş yerlerine molotoflarla saldırdı.

UÇURTMA ŞENLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Adana'da faaliyet yürüten Şefkatlieller Cemiyeti (Medeniyet Vakfı) geleneksel olarak düzenlediği uçurtma şenliğinin bu yıl 3.'sünü gerçekleştirdi. Katılımcıların birbirinden farklı ve güzel dekorasyonlarının ana teması; Mısır'da yaşanan zulüm ve 529 kişinin idam kararı oldu.

ÇİN VE ABD ZULMÜ PROTESTO EDİLDİ

Vakfımızın Adana şubesinin de içerisinde yer aldığı Adana Ümmet ve Kardeşlik Platformu, Çin'in Doğu Türkistan'a yaptığı baskıyı ve ABD'nin Ortadoğudaki saldırılarını düzenledikleri iftar programı sonrasında protesto etti.