• NEDEN AİLE YILI?

Medeniyet Vakfı 2019 senesini “Aile Yılı” ilan etti.  Köklü ve kalıcı değişiklikler, insanın değişmesiyle olur. Bunu kavrayan herkes, her devlet, her medeniyet insana yatırım yapmıştır, yapmaktadır. İnsanın tek tek değişmesi, değiştirilmesi hem...

DAVETÇİ EĞİTİM PROGRAMI

davetci 4.hafta

Davetçi Eğitim Seminerleri devam ediyor..

Davetçi Eğitim Programı kapsamında Medeniyet Vakfı Başkanı Ömer Küçükağa ve Medeniyet Vakfı Başkan Yardımcısı Kâzım Sağlam hocalarımız Adana'da olacaklar.

SELAHADDİN EYYUBİ KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI

selahaddin eyyubi kultur merkezi

Medeniyet Vakfı İlim Kültür Eğitim ve Dayanışma Vakfı Adana Şubesine bağlı olarak faaliyet gösterecek Selahaddin-i Eyyubi Kültür Merkezi açıldı. Rabbimizin kendi dinine yardımda Darul Erkam kılmasını dilediğimiz mütavazi mekanda; her yaştan erkek ve bayanlara; Kur'an-ı Kerim okuma öğretimi,

BAŞARILI ÇOCUK EĞİTİMİNDE AİLENİN ROLÜ

basarili cocuk egitiminde aile

Medeniyet İlim Kültür Eğitim ve Dayanışma Vakfı Adana Temsilciliği'nin düzenlediği, Aile Bilim Kültür ve Eğitim Derneği kurucusu Adnan Kalkan'ın sunumuyla "Başarılı Çocuk Eğitiminde Ailenin Rolü" konulu konferans 24 Kasım tarihinde Hanedan Sarayı Düğün Salonunda gerçekleşti.

MÜSLÜMANIN HAYATTAKİ ROLÜ

muslumanin hayattaki rolu

Medeniyet Vakfı İlim Kültür Eğitim ve Dayanışma Vakfı Adana Şubesi İlmi Seminer Programları Kapsamında düzenlenen, Mütercim Alim M. Beşir Eryarsoy'un konuşmacılığını yaptığı "Müslümanın Hayattaki Rolü" konulu konferans 11 Ocak 2019'da Saat: 20.00'de Hanedan Sarayı Davet Salonunda gerçekleşti.

MEDRESELİ GENÇLERİMİZDEN ZİYARET

medreseli gençler ziyaret

Adana'da hafızlık eğitimi gören medreseli gençlerimiz vakfımızı ziyaret ederek vakıf başkanımız Ömer Küçükağa ve başkan yardımcısı Kâzım Sağlam ile görüştü.

Hafızlık eğitiminde bu yılı başarılı bir şekilde tamamlayan 9 gencimiz ve 4 hocamız İstanbul'a 3 günlük gezi düzenledi.

KONFERANSA DAVET

muslumanin hayattaki rolu besir eryarsoy

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi'nin organizasyonuyla gerçekleştirilen sunumunu M. Beşir Eryarsoy Hocamızın yapacağı "Müslümanın Hayattaki Rolü" konferansı 11 Ocak 2019 Cuma günü saat 20.00'da Adana Hanedan Sarayı Davet Solunu'nda, teşriflerinizi bekleriz.

ASİM OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

asim toplandi

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM)'in olağan kahvaltı programı ve istişare toplantısı 29 Eylül cumartesi günü Hanedan Sarayı toplantı salonunda yapıldı. ADYAR başkanı Mahmut Eraslan'ın açılış konuşması ile başlayan program Medeniyet Vakfı Adana Şubesi Başkan yardımcısı Serdar Gürbey tarafından Vakıf tanıtımı yapıldıktan sonra istişare toplantısı yapıldı.

DAVETÇİ EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR

davetci egitim programlari

Davetçi Projemiz ile; İslâmi çalışmalara katkı sağlayarak, peygamberi bir metod olan birebir diyalog ile İslam’dan uzaklaşmış bireyleri tekrar özüne döndürmek, davet şuurunu tekrardan diriltmek ve eksikliklerimizi tamamlamak amacı ile "Davetçi Eğitim Programları"nı başlatıyoruz.

İDLİB SALDIRISI LANETLENDİ

adana idlib

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi üyeleri olan Medeniyet Vakfı, Rahmet Derneği, Özgür Der, Fukara-Der, İnsan ve Medeniyet Hereketi ve yurt geneli STK'lar tarafından 8 ilde organize edilen İdlib Cuması’nın Adana ayağı Kemeraltı Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası 5 Ocak meydanında yapılan dua ile gerçekleşti.

medeniyet bulten logo