• TEFRİKAYA SEBEP OLMAK DÜŞMANA DESTEK OLMAKTIR

Aramızdaki her ayrılık, her bölünme, gücümüzü zayıflatan her çekişme, düşmana verilen üstü örtülü bir destektir. Başta toplulukları peşinden sürükleyen veya sözü dinlenenler -parti, cemaat, tarikat ve kanaat önderleri- olmak üzere bilerek veya...

MEDENİYET VAKFI ADANA ŞUBESİ KURBAN ORGANİZASYONU İÇİN TOPLANDI

adana sube kurban

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü şube merkezinde "Kurban Bayramına Hazırlık" toplantısı gerçekleşti. Talha M. AY'ın mukaddimesinin ardından Gökhan AYYILDIZ Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu.

ADANA ŞUBEMİZDE YAZ OKULU

medeniyet vakfi adana yazokulu

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi Fevzipaşa Kültür Merkezi’nde yaz okulu tüm hızıyla devam ediyor. Genç neslimizi kötü alışkanlıkların ve ahlaksızlığın yayıldığı ortamlardan uzak tutarak, İslam’ın ahlak ve edebine uygun eğitilmelerine ve sosyalleşmelerine katkı sunmayı amaçlayan vakfımız

MAĞDUR ESNAF KARDEŞLERİMİZİ ZİYARET

Suruç’ta yaşanan bombalı saldırının ardından dindar vatandaşları hedefe koyan PKK terör örgütü üyeleri Adana’nın Küçükdikili beldesinde dindarlıkları ile bilinen üç vatandaşın iş yerlerine molotoflarla saldırdı.

HAFIZLIK KURSU YILSONU GÖSTERİMİ

hafizlik sene sonu 1

Medeniyet Vakfı Adana Şubesinin eğitim faaliyeti olarak devam eden Hafızlık Kursu'muzda dönem sonuna gelindi. Yoğun bir çaba ve gayret ile Kur'an eğitimine devam eden yaklaşık yirmi hafız adayı gencimiz, yıl sonu etkinliği ile kursa kısa bir yaz arası verdi.

ÇİN VE ABD ZULMÜ PROTESTO EDİLDİ

Vakfımızın Adana şubesinin de içerisinde yer aldığı Adana Ümmet ve Kardeşlik Platformu, Çin'in Doğu Türkistan'a yaptığı baskıyı ve ABD'nin Ortadoğudaki saldırılarını düzenledikleri iftar programı sonrasında protesto etti.

HAFIZLIK KURSU YILSONU GÖSTERİMİ

hafiz yil sonu

Çocuğa yapılan emek geleceğe yapılan yatırımdır, bugün çocuk yarın gerçek, İslam bu nesille yükselecek.

Hafız adayı çocuklarımızın emeklerini sergileyecekleri yılsonu gösterisi ve karne törenine sizleri ve tüm sevdiklerinizi bekliyoruz.

GRUP MEDENİYET EZGİ GRUBU KURULDU

GRUP MEDENİYET Ezgi Grubu kuruldu. Grup Medeniyet 2015 Şubat ayında Medeniyet Vakfı Adana Şubesi tarafından ilahi ve ezgi grubudur. Grup, İslami etkinlikler (miting, konferans ), nişan, düğün ve sünnet organizasyonlarında yer almaktadır.

ADANA ŞUBEMİZDEN RAMAZAN İFTARI

adana iftar 2018

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi 26 Mayıs Cumartesi günü Hanedan Sarayında Ramazan iftarı verdi. Çok sayıda vakıf gönüllüsü ve semt sakininin katıldığı iftarın ardından Kuranı-kerim tilaveti, sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

UÇURTMA ŞENLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Adana'da faaliyet yürüten Şefkatlieller Cemiyeti (Medeniyet Vakfı) geleneksel olarak düzenlediği uçurtma şenliğinin bu yıl 3.'sünü gerçekleştirdi. Katılımcıların birbirinden farklı ve güzel dekorasyonlarının ana teması; Mısır'da yaşanan zulüm ve 529 kişinin idam kararı oldu.