• GELECEK TASAVVURU

İki kelime, iki kavram, “gelecek” ve “tasavvur”  Gelecek; 1. (Zaman olarak) içinde bulunulan andan sonraki; henüz yaşanmamış, ilerideki. 2. İleride olması, gerçekleşmesi beklenen. 3. is. Zamanın içinde bulunduğumuz andan sonraki bölümü; henüz...

SELAHADDİN EYYUBİ KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI

selahaddin eyyubi kultur merkezi

Medeniyet Vakfı İlim Kültür Eğitim ve Dayanışma Vakfı Adana Şubesine bağlı olarak faaliyet gösterecek Selahaddin-i Eyyubi Kültür Merkezi açıldı. Rabbimizin kendi dinine yardımda Darul Erkam kılmasını dilediğimiz mütavazi mekanda; her yaştan erkek ve bayanlara; Kur'an-ı Kerim okuma öğretimi,

siyer dersleri, haftalık ilmi sohbetler, ortaöğretim çocuklarına yönelik islami eğitimler ve sosyal etkinlikler yapılacaktır. Rabbimizden bu merkezde nice Selahaddinler yetişmesini temenni eder, emeği geçen kardeşlerimizden razı olmasını dileriz.

selahhadin eyyubi kultur merkezi 1

selahhadin eyyubi kultur merkezi 2