• ATALETİMİZİN SEBEPLERİ

Atalet ile âtıl olmak kelimesi aynı kökten gelmekte ve kısaca çalışmamak, hiçbir şey yapmamak, tatil yapmak anlamını taşımaktadır.Atalet bir manada doğru ve sağlıklı bir dinamizmin zıddıdır. Atalet,kişinin yapması gereken bir işi yapma imkânı...

SAMANDIRA KÜLTÜR MERKEZİNDE YAZ OKULU

medeniyet vakfi samandira yazokulu

Medeniyet Vakfı İstanbul Şubesi'nin organize ettiği yaz okulu etkinlikleri Samandıra Kültür Merkezi'nde devam ediyor. İlk ve ortaöğretim çağındaki çocuklarımıza başta yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i okuma, siyer, temel dini bilgiler, hadis, temel ahlaki bilgiler dersleri verilmektedir.

Çeşitli sportif aktiviteler ve geziler ile çocuklarımızın sosyalleşmesi ve kaynaşması amaçlanmaktadır.

Eğitimimizin temel gayesini çocuklarımızın sahih kaynaklardan dinlerini öğrenerek toplumuna ve ülkesine faydalı bireyler olmalarını sağlamaktadır.

Bu ulvi amaç için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen gönüllülerimize ve velilerimize teşekkür eder, Rabbimizden çocuklarımızın arasından toplumuna öncü ve önder salih bireyler çıkarmasını niyaz ederiz.

samandıra yaz okulu 2018 1

samandıra yaz okulu 2018 2