• ÇOCUK EĞİTİMİNDE İSLAMİ AİLE MODELİ

Modern(!) zamanlardayız. İnatla vahye ve ilâhî değerlere sırt çeviren modern zamanlar. Seküler ve laik değerlerin(!) fütursuzca körpecik dimağlara empoze edildiği, ahlâk ve insanlıktan uzak, çıkarcı, egoist ve postmodern zalimler üreten bir çağda...

ÖMER KÜÇÜKAĞA HOCAMIZLA RÖPORTAJLAR

Medeniyet Derneği kurucularından araştırmacı-yazar Ömer Küçükağa Hocamız ile gerçekleştiridiğimiz, 2010 yılı itibar ile Medeniyet İlim Kültür ve Düşünce Bülteni'nde yayınlanan röportaj serisini siz değerli okuyucularımızın ilgisine sunuyoruz. Hocamızın sıcak, samimi ve hoş anlatımı ile sunduğu tecrübeleri iyi tahlil edildiği zaman alınacak çok derslerin olduğunu fark edeceksiniz. Zevkle okuyacağınızı umduğumuz röportaj serisini Her Perşembe günü vakfımızın www.medeniyetvakfi.org adresinden takip edebilirsiniz.

ömer küçükağa

omer kucukaga roportaj 2