• DEİZM'İN ARAMIZDA NE İŞİ VAR DEMEYELİM

Bilindiği üzere Şeytanın işi itikadî ve amelî her türlü dalâlet ve yanlışlığı beşeriyet alemi arasına pompalamaktır. Pompaladığı itikadî, amelî, ahlâkî kategorilerdeki her türlü dalâleti kendisine verilmiş bütün imkânlarla Âdem oğluna güzel ve...

ÖMER KÜÇÜKAĞA HOCAMIZLA RÖPORTAJLAR

Medeniyet Derneği kurucularından araştırmacı-yazar Ömer Küçükağa Hocamız ile gerçekleştiridiğimiz, 2010 yılı itibar ile Medeniyet İlim Kültür ve Düşünce Bülteni'nde yayınlanan röportaj serisini siz değerli okuyucularımızın ilgisine sunuyoruz. Hocamızın sıcak, samimi ve hoş anlatımı ile sunduğu tecrübeleri iyi tahlil edildiği zaman alınacak çok derslerin olduğunu fark edeceksiniz. Zevkle okuyacağınızı umduğumuz röportaj serisini Her Perşembe günü vakfımızın www.medeniyetvakfi.org adresinden takip edebilirsiniz.

ömer küçükağa

omer kucukaga roportaj 2