• YENİ MODERNLİĞE KARŞI YENİ NESİL İSLAMLAŞMAYI SAĞLAYACAK

Kendi çağını anlayan, onunla aynı dili konuşan, çağın imkânlarından istifade ederek İslam’ı çağın insanının anladığı şekilde sunabilen bir gençlik. Hem bu çağla iletişim kuracak, onu anlayacak hem de onun azgınlıklarıyla hesaplaşacak bir gençlik. İşte...

ÖMER KÜÇÜKAĞA HOCAMIZLA RÖPORTAJLAR

Medeniyet Derneği kurucularından araştırmacı-yazar Ömer Küçükağa Hocamız ile gerçekleştiridiğimiz, 2010 yılı itibar ile Medeniyet İlim Kültür ve Düşünce Bülteni'nde yayınlanan röportaj serisini siz değerli okuyucularımızın ilgisine sunuyoruz. Hocamızın sıcak, samimi ve hoş anlatımı ile sunduğu tecrübeleri iyi tahlil edildiği zaman alınacak çok derslerin olduğunu fark edeceksiniz. Zevkle okuyacağınızı umduğumuz röportaj serisini Her Perşembe günü vakfımızın www.medeniyetvakfi.org adresinden takip edebilirsiniz.

ömer küçükağa

omer kucukaga roportaj 2