• TÜRKİYE'NİN KARŞI KARŞIYA KALDIĞI MESELELER

Türkiye, Birinci Cihan Harbi’nden bu yana bu kadar problemi aynı anda yaşamamıştır. Bir asırdır karşı karşıya kaldığımız her bir problemin birkaç katı kadar problemlerle yüz yüzedir ülkemiz. Bu durum; Türkiye’nin yanlışları yüzünden mi olmuş,...

ÖMER KÜÇÜKAĞA HOCAMIZLA RÖPORTAJLAR

Medeniyet Derneği kurucularından araştırmacı-yazar Ömer Küçükağa Hocamız ile gerçekleştiridiğimiz, 2010 yılı itibar ile Medeniyet İlim Kültür ve Düşünce Bülteni'nde yayınlanan röportaj serisini siz değerli okuyucularımızın ilgisine sunuyoruz. Hocamızın sıcak, samimi ve hoş anlatımı ile sunduğu tecrübeleri iyi tahlil edildiği zaman alınacak çok derslerin olduğunu fark edeceksiniz. Zevkle okuyacağınızı umduğumuz röportaj serisini Her Perşembe günü vakfımızın www.medeniyetvakfi.org adresinden takip edebilirsiniz.

ömer küçükağa

omer kucukaga roportaj 2