• KUDÜS'TEN 15 TEMMUZA ÜMMETİN SERENCAMI VE ÇIKIŞ YOLU

Şahıs ve mekânların kıymet ve kutsiyeti Kudüs'e yakınlığıyla ölçülür. Vahiyle şereflenmiş eksen ve kurucu şehirlerden biri olan Kudüs, Müslümanların, binlerce yıl öncesinde kendisiyle istikamet buldukları, kendisiyle Rabbe yöneldikleri müstesna ve...

ÖMER KÜÇÜKAĞA HOCAMIZLA RÖPORTAJLAR

Medeniyet Derneği kurucularından araştırmacı-yazar Ömer Küçükağa Hocamız ile gerçekleştiridiğimiz, 2010 yılı itibar ile Medeniyet İlim Kültür ve Düşünce Bülteni'nde yayınlanan röportaj serisini siz değerli okuyucularımızın ilgisine sunuyoruz. Hocamızın sıcak, samimi ve hoş anlatımı ile sunduğu tecrübeleri iyi tahlil edildiği zaman alınacak çok derslerin olduğunu fark edeceksiniz. Zevkle okuyacağınızı umduğumuz röportaj serisini Her Perşembe günü vakfımızın www.medeniyetvakfi.org adresinden takip edebilirsiniz.

ömer küçükağa

omer kucukaga roportaj 2