• ÇOCUK EĞİTİMİNDE İSLAMİ AİLE MODELİ

Modern(!) zamanlardayız. İnatla vahye ve ilâhî değerlere sırt çeviren modern zamanlar. Seküler ve laik değerlerin(!) fütursuzca körpecik dimağlara empoze edildiği, ahlâk ve insanlıktan uzak, çıkarcı, egoist ve postmodern zalimler üreten bir çağda...

ANKARA MEDENİYET VAKFI'NDA BAYRAMLAŞMA

ankara bayramlasma

16 Haziran Cumartesi günü Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinde bayramlaşma gerçekleşti. Ahmet İmamoğlu Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra, Medeniyet Vakfı Başkanı Ali Kaçar bir konuşma yaptı.

Ali Kaçar Hocamız konuşmasında; dünyanın imtihan için yaratıldığını, ölüm ve hayatın da insanlar için var edildiğini, Ramazan ayında açlıkla imtihan edildiğimizi, bunun yanında dünyanın değişik yerlerindeki açlıkla ve katliamla karşı karşıya kalan Müslümanlarla da imtihan edildiğimizi, hayatın çok kısa olduğunu, önemli olanın ahiret yurdu olduğunu, Müslümanlar için kurtuluşun yakın olduğu belirttikten sonra tüm Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Programımız bayramlaşma ile son buldu.

ankara bayramlasma 1

ankara bayramlasma 2