• ATALETİMİZİN SEBEPLERİ

Atalet ile âtıl olmak kelimesi aynı kökten gelmekte ve kısaca çalışmamak, hiçbir şey yapmamak, tatil yapmak anlamını taşımaktadır.Atalet bir manada doğru ve sağlıklı bir dinamizmin zıddıdır. Atalet,kişinin yapması gereken bir işi yapma imkânı...

ANKARA MEDENİYET VAKFI'NDA BAYRAMLAŞMA

ankara bayramlasma

16 Haziran Cumartesi günü Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinde bayramlaşma gerçekleşti. Ahmet İmamoğlu Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra, Medeniyet Vakfı Başkanı Ali Kaçar bir konuşma yaptı.

Ali Kaçar Hocamız konuşmasında; dünyanın imtihan için yaratıldığını, ölüm ve hayatın da insanlar için var edildiğini, Ramazan ayında açlıkla imtihan edildiğimizi, bunun yanında dünyanın değişik yerlerindeki açlıkla ve katliamla karşı karşıya kalan Müslümanlarla da imtihan edildiğimizi, hayatın çok kısa olduğunu, önemli olanın ahiret yurdu olduğunu, Müslümanlar için kurtuluşun yakın olduğu belirttikten sonra tüm Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Programımız bayramlaşma ile son buldu.

ankara bayramlasma 1

ankara bayramlasma 2