• YENİ MODERNLİĞE KARŞI YENİ NESİL İSLAMLAŞMAYI SAĞLAYACAK

Kendi çağını anlayan, onunla aynı dili konuşan, çağın imkânlarından istifade ederek İslam’ı çağın insanının anladığı şekilde sunabilen bir gençlik. Hem bu çağla iletişim kuracak, onu anlayacak hem de onun azgınlıklarıyla hesaplaşacak bir gençlik. İşte...

ANKARA MEDENİYET VAKFI'NDA BAYRAMLAŞMA

ankara bayramlasma

16 Haziran Cumartesi günü Medeniyet Vakfı Ankara Şubesinde bayramlaşma gerçekleşti. Ahmet İmamoğlu Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra, Medeniyet Vakfı Başkanı Ali Kaçar bir konuşma yaptı.

Ali Kaçar Hocamız konuşmasında; dünyanın imtihan için yaratıldığını, ölüm ve hayatın da insanlar için var edildiğini, Ramazan ayında açlıkla imtihan edildiğimizi, bunun yanında dünyanın değişik yerlerindeki açlıkla ve katliamla karşı karşıya kalan Müslümanlarla da imtihan edildiğimizi, hayatın çok kısa olduğunu, önemli olanın ahiret yurdu olduğunu, Müslümanlar için kurtuluşun yakın olduğu belirttikten sonra tüm Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Programımız bayramlaşma ile son buldu.

ankara bayramlasma 1

ankara bayramlasma 2