• GELECEK TASAVVURU

İki kelime, iki kavram, “gelecek” ve “tasavvur”  Gelecek; 1. (Zaman olarak) içinde bulunulan andan sonraki; henüz yaşanmamış, ilerideki. 2. İleride olması, gerçekleşmesi beklenen. 3. is. Zamanın içinde bulunduğumuz andan sonraki bölümü; henüz...

İNGİLİZCE KONUŞMA KULÜBÜ

speakin english club 3

Medeniyetin 100’ü Projeleri kapsamında ortaya çıkan “English Speaking Club (İngilizce Konuşma Kulübü)” İngilizce bilginizi konuşarak pratik yapmanızı sağlayan bir etkinlik kulübüdür.

İngilizce Konuşma Kulübü, İstanbul’ da özellikle İngilizce bilen, ancak bu teorik bilgiyi günlük hayatın herhangi bir alanında pratik olarak uygulayamayan, yani konuşamayan kişilere yönelik hazırlanmıştır.

English Speaking Club, 9 Şubat-15 Haziran tarihleri arasında, iki haftada bir gün cumartesi günleri, 12.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

English Speaking Club, erkeklere yöneliktir.

İngilizce seviyesi, en az, orta (intermediate/ A2) ve en çok, ileri (advanced, C2) olan kişiler katılabilir.

English Speaking Club kursunun sonunda, eğer düzenli bir şekilde katılım olduğu takdirde, İngilizce konuşma konusunda daha özgüven sahibi olabilir, konuşmanız daha öncesine göre çok daha akıcı hale gelebilir. Konuşma aktivitelerinde kullanılan, İngilizce dinleme, okuma becerileri de konuşma becerisi ile orantılı olarak gelişebilir.

Eğer siz de gerek pratik eksikliği, gerekse özgüven sorunları yüzünden gerek toplantıda, gerek tatilde, ya da günlük hayatta İngilizce konuşmakta zorlanıyorsanız konuşma kulübümüze bekleriz.

Adres: Medeniyet Vakfı Genel Merkezi Akşemsettin Mah. Kınalızade Sk. No: 33 Fatih / İstanbul

speakin english club 4