• ATALETİMİZİN SEBEPLERİ

Atalet ile âtıl olmak kelimesi aynı kökten gelmekte ve kısaca çalışmamak, hiçbir şey yapmamak, tatil yapmak anlamını taşımaktadır.Atalet bir manada doğru ve sağlıklı bir dinamizmin zıddıdır. Atalet,kişinin yapması gereken bir işi yapma imkânı...

HAFIZLIK KURSU YILSONU GÖSTERİMİ

hafizlik sene sonu 1

Medeniyet Vakfı Adana Şubesinin eğitim faaliyeti olarak devam eden Hafızlık Kursu'muzda dönem sonuna gelindi. Yoğun bir çaba ve gayret ile Kur'an eğitimine devam eden yaklaşık yirmi hafız adayı gencimiz, yıl sonu etkinliği ile kursa kısa bir yaz arası verdi.

13 Haziran çarşamba günü düzenlenen yılsonu etkinliği öncesinde Kur'an talebeleri ile veli ve vakıf gönüllülerimiz iftarda biraraya geldi. İftar yemeğinin ardından Hanedan Sarayı'nda hafız adayı gençlerimizin yoğun görev aldığı yıl sonu etkinliğine geçildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve sinevizyon gösterimi ile devam etti. Programda kurs müdürü Serkan Çaycı, Kur'an talebesi olmanın ve İslam'a hizmet etmenin önemine işsret ettiği kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Program talebelerimize dağıtılan karne ve hediyelerin ardından sona erdi.

Hafızlık kursumuza maddi ve manevi destek veren gönüllülerimize ve hayırsever kardeşlerimize teşekkür eder,  Rabbimizden kendilerini hayırla mükafatlandırımalarını niyaz ederiz.

Kur'an talebelerimizin zulmün karanlığındaki dünyayı İslam'ın aydınlığına çıkartacak önderler olmalarını Yüce Rabbimizden temenni ederiz.

hafiz 1

hafiz 2