• ÇOCUK EĞİTİMİNDE İSLAMİ AİLE MODELİ

Modern(!) zamanlardayız. İnatla vahye ve ilâhî değerlere sırt çeviren modern zamanlar. Seküler ve laik değerlerin(!) fütursuzca körpecik dimağlara empoze edildiği, ahlâk ve insanlıktan uzak, çıkarcı, egoist ve postmodern zalimler üreten bir çağda...

HAFIZLIK KURSU YILSONU GÖSTERİMİ

hafizlik sene sonu 1

Medeniyet Vakfı Adana Şubesinin eğitim faaliyeti olarak devam eden Hafızlık Kursu'muzda dönem sonuna gelindi. Yoğun bir çaba ve gayret ile Kur'an eğitimine devam eden yaklaşık yirmi hafız adayı gencimiz, yıl sonu etkinliği ile kursa kısa bir yaz arası verdi.

13 Haziran çarşamba günü düzenlenen yılsonu etkinliği öncesinde Kur'an talebeleri ile veli ve vakıf gönüllülerimiz iftarda biraraya geldi. İftar yemeğinin ardından Hanedan Sarayı'nda hafız adayı gençlerimizin yoğun görev aldığı yıl sonu etkinliğine geçildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve sinevizyon gösterimi ile devam etti. Programda kurs müdürü Serkan Çaycı, Kur'an talebesi olmanın ve İslam'a hizmet etmenin önemine işsret ettiği kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Program talebelerimize dağıtılan karne ve hediyelerin ardından sona erdi.

Hafızlık kursumuza maddi ve manevi destek veren gönüllülerimize ve hayırsever kardeşlerimize teşekkür eder,  Rabbimizden kendilerini hayırla mükafatlandırımalarını niyaz ederiz.

Kur'an talebelerimizin zulmün karanlığındaki dünyayı İslam'ın aydınlığına çıkartacak önderler olmalarını Yüce Rabbimizden temenni ederiz.

hafiz 1

hafiz 2