ADALET VE İHSAN HAREKETİ'NDEN ZİYARET

adalet ve ihsan hareketi ziyaret

Irak'ta faaliyet gösteren Adalet ve İhsan Hareketi'nin değerli yöneticileri vakfımıza ziyarette bulundu. Ziyarette Türkiye ve Irak'ta İslami hareketlerin karşı karşıya kaldıkları zorluklar, imkanlar ve çalışmalar değerlendirildi.

Ziyarette Adalet ve İhsan Hareketi adına Prof. Dr. Ziyad Al-Ani, Dr. Semir Adnan, Mustafa AL-Hudeyri, Nihal Mürşit Selim, Sümeyye AL-Nakşibendi, Enes Muhammet Naci, Saddam Abbud Al-Cuburi, Dr. Emcet Al-Canabi, Av Ahmet Hasanoğlu, Ahmet Beyatlı, Mithat İbrahim yer aldı. Vakfımız adına ise vakıf başkanımız Ömer Küçükağa, başkan yardımcımız Kâzım Sağlam, M. Beşir Eyarsoy hocamızın yanısıra İbrahim Hakkı Toprak, Dr. Ahmet Zeki İzgöer, Ahmet Erol, Muhammed Dalyan ve Ahmet Ali Yüksel yer aldı.

Karşılıklı genel tanıtımın ardından davet, eğitim, gençlik, medya birimleri özel olarak faaliyetlerini anlattı ve işbirliği imkanlarını ele aldı. Adalet ve İhsan Hareketi Dış İlişkiler sorumlusu Ahmet Hasanoğlu, vakıf başkanına teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretlerinden dolayı Adalet ve İhsan hareketinin değerli yöneticilerine teşekkür ederiz.

adalet ve ihsan hareketi ziyaret 1

adalet ve ihsan hareketi ziyaret 2