GÜNEŞLİ KÜLTÜR MERKEZİ PİKNİĞİ

gunesli ortaogretim 0

Medeniyet Vakfı Güneşli Kültür Merkezimiz, ortaöğretim öğrencilerimizin kaynaşmasının sağlanması ve İslam kardeşliğinin pekiştirilmesi amacıyla 23 Nisan Pazartesi günü Kayabaşı Şamlar Ormanı’nda “Kardeşlik Pikniği” düzenledi.

Sabahın erken saatinde başlayan programda sabah sporu, doğa yürüyüşü, sabah kahvaltısı, futbol başta olmak üzere çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kılınan öğle namazının ardından program "Müslümanda Bulunması Gereken Hasletler" konulu sohbet ile devam etti. Sohbette, Müslüman gençlerde bulunması gereken erdemlerden, hiçbir zamanda değişmesi mümkün olmayan İslami kimliğin olmazsa olmazı hasletlerden bahsedildi.

Sohbetin ardından gerçekleştirilen bilgi yarışması ile gençlerimizin İslami bilgi ve genel kültür alanındaki bilgilerini eğlenceli bir mücadele ile test edildi.

Piknik organizasyonda emeği geçen, maddi ve manevi katkılarıyla destek olan Medeniyet Vakfı Güneşli Kültür Merkezi gönüllülerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

gunesli ortaogretim 1

gunesli ortaogretim 2