DAVETÇİ EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR

davetci egitim programlari

Davetçi Projemiz ile; İslâmi çalışmalara katkı sağlayarak, peygamberi bir metod olan birebir diyalog ile İslam’dan uzaklaşmış bireyleri tekrar özüne döndürmek, davet şuurunu tekrardan diriltmek ve eksikliklerimizi tamamlamak amacı ile "Davetçi Eğitim Programları"nı başlatıyoruz.

Bu çerçevede davet alanında uzman ilim adamlarımızın eğitim vereceği bir programa ev sahipliği yapıyoruz. Adana’da 7 hafta süresince Pazar günleri yapılacak olan programda; Araştırmacı Yazar Medeniyet Vakfı Genel Başkanı Ömer Küçükağa, Mısır Ezher Üniversitesi İslami Davet ve Kültür Bölüm Başkanı Prof. Dr İsmail Ali Muhammed, Mütercim Âlim Araştırmacı Yazar M. Beşir Eryarsoy, Araştırmacı Yazar Medeniyet Vakfı Genel Başkan yardımcısı Kazım Sağlam, Um Derman Üniversitesi Tefsir ve Kuran İlimleri Hocası Prof. Dr.Tevfik Ali Zebadi, Mütercim Hafız Medeniyet Vakfı İlmiye Komisyonu Başkanı Musa Özdemir, Eğitim öğretim uzmanı Prof. Dr Muhammed Müsad Abdülhadi hocalarımız eşliğinde davet eğitimleri verilecektir.

Davet Özelliğini geliştirmek isteyen, Daveti yapabilecek özgüveni olan tüm erkek kardeşlerimiz bu eğitim seminerlerine davetlidir.

Katılamayanlar üzülmesin! Adana ve il dışında katılamayanlar kişiler için ise uzaktan eğitim imkânı ile dersleri youtube üzerinden yayınlanacaktır.

NOT: Eğitim sonunda davetçilerden ekipler kurulacak ve belirlenen bölgelerde davet çalışmaları yapılacaktır.

Davet materyalleri hazırlanacak. Örneğin; Kur'an meali, kitaplar, hediyeler, çiçek vb gibi. Özellikle; Gündeme veya eksikliklere yönelik davet broşürleri dağıtılacaktır.

Sokak röportajları yapılacak ve soru cevap şeklinde sorular sorulacak ve karşılığında küçük hediyeler verilecek. Davet kartları hazırlanacak herkesin okuyabilecekleri yerlere yapıştırılacak.

PROGRAM BAŞLAMA TARİHİ

Davetçi Eğitim Programları 6 Ocak Pazar günü başlayıp  7 hafta boyunca saat 10.00 ile 13.30 arasında yapılacaktır.

PROGRAM ADRESİ

Hanedan Sarayı Davet Salonu